Η ATL Solutions «Titanium Partner» της DELL Technologies

Sponsored Article  23/05/2022 10:31
Η ATL Solutions «Titanium Partner» της DELL Technologies

Η ATL Solutions «Titanium Partner» της DELL Technologies

Sponsored Article  23/05/2022 10:31

Το 2022 σηματοδοτεί την επιβράβευση από την Dell Technologies της συνεργασίας της ATL Solutions (Α. Θ. Λοΐζου & Υιός Λτδ) και της ανακήρυξης της  σε Dell Technologies Titanium Partner

Μέσω αυτής της συνεργασίας, και με τεχνογνωσία πέραν των 36 χρόνων, η ATL Solutions, στηρίζει το ψηφιακό μετασχηματισμό για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού αλλά και στο δημόσιο τομέα. Το ξέσπασμα και η παρατεταμένη περίοδος της πανδημίας υπήρξε σημείο αναφοράς για την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης κρίσιμων λειτουργιών της δημόσιας υπηρεσίας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αντίστοιχα, μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων επέδειξε ισχυρές ικανότητες προσαρμογής, υιοθετώντας ψηφιακές λύσεις.

O Χρήστος Λάδης, Cyprus Territory Manager της Dell Technologies, χαιρετίζει την επίτευξη του ανωτέρου επιπέδου συνεργασίας, Titanium Tier,  από την A. Th. Loizou & Son Ltd. «H ATL Solutions είναι συνεργάτης μας για πολλά χρόνια, με  μεγάλη εμπειρία στις λύσεις και τα προϊόντα της DELL που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες της Κυπριακής αγοράς στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Η συνεχής  προσπάθεια  της ATL Solutions να αυξήσει την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της Dell Technologies στην τοπική αγορά. Ευελπιστούμε στην συνέχιση αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας»

Ο Ανδρέας Κασιουρής, Γενικός Διευθυντής της ATL Solutions, υπενθυμίζει πως η Κύπρος καταλαμβάνει μια από τις τελευταίες θέσεις στον δείκτη «Ψηφιακής Οικονομίας DESI» σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. Οι επιχειρήσεις και τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας χρειάζεται να σχεδιάσουν από τώρα την επόμενη μέρα, έχοντας ως βάση την κατανόηση των επιπτώσεων που δημιουργεί η παρούσα κρίση στη μελλοντική καταναλωτική συμπεριφορά των πελατών τους, στην εφοδιαστική τους αλυσίδα και ευρύτερα στο λειτουργικό τους μοντέλο. Η προώθηση νέων και ανερχόμενων τεχνολογιών είναι πλέον θέμα κομβικής σημασίας για τις επιχειρήσεις και η άμεση εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών εταιρικού μετασχηματισμού θα αποτελέσει σημαντική πρόκληση στο μέλλον.

Η ATL Solutions παρουσίασε με επιτυχία τις νέες συσκευές Dell Rugged Laptops με τίτλο  «Όταν η αιχμή της τεχνολογίας, συναντά την ανθεκτικότητα».

Από ATL Solutions - Άντρεα Λοίζου & Γιώργος Ιωάννου. Από Dell – Αντιγονη Δόβα & Έφη Γκενεράλη

Σχετικά με την ATL Solutions

www.atl-solutions.com

Η ATL Solutions δραστηριοποιείται από το 1947 και από το 1986 στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Συνδυάζοντας προϊόντα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών όπως - Dell Technologies, Microsoft, CISCO, Opentext, Sopra Banking, vmware, κ.α. - που εφαρμόζονται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, η ATL Solutions έχει ως στόχο να δώσει σε κάθε επιχείρηση τα εφόδια που χρειάζεται για την εξέλιξη και ανάπτυξή της στους σύγχρονους τομείς της πληροφορικής.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας