HPE Aruba Instant On: Απλά Ακαταμάχητο Networking από την NewCytech!

Με την ανακήρυξη του σε SMB Networking Product of the Year 2021 από τη CRN, το HPE Aruba Instant On AP22 επιβεβαίωσε την ηγετική του θέση στις λύσεις δικτύωσης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (SMBs).

Τα ετήσια βραβεία Product of the Year της CRN, κορυφαίας στον κόσμο ενημερωτικής πλατφόρμας στον τομέα του ΙΤ, τιμούν τα πιο ξεχωριστά προϊόντα τεχνολογίας με κριτήρια την καινοτομία, ποιότητα, απόδοση, κερδοφορία και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών. 

Απίστευτες ταχύτητες και απαράμιλλη ευφυία διαχείρισης

Η επιτυχία του Aruba Instant On σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικό πλαίσιο οφείλεται σε μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η απίστευτη ταχύτητα της απόδοσής του, οι αυξημένες δυνατότητες ταυτόχρονου χειρισμού συσκευών και η ασφάλεια επόμενης γενιάς, WPA3. Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία Auto Mesh με αναβαθμισμένη ασφάλεια, τα Access Points του επιτυγχάνουν την πλήρη κάλυψη του χώρου κάθε επιχείρησης με Wi-Fi ομοιογενούς και πανίσχυρου σήματος, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις.

Ανταποκρινόμενο σε διευρυμένες απαιτήσεις mobile, cloud και IoT, το Aruba Instant On εξυπηρετεί με τον απλούστερο και ποιοτικότερο τρόπο τις ανάγκες ασύρματης δικτύωσης προηγμένου πρωτοκόλλου (Wi-Fi 6) οργανισμών όπως εταιρικά γραφεία, καταστήματα λιανικής, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σχολεία κ.ά.

Μοναδικός συνδυασμός εύκολης εγκατάστασης, υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους

Εξαιρετικά προσιτό ως προς το κόστος του, το Aruba Instant On ξεχωρίζει επίσης για την ευκολία της εγκατάστασής του, που πραγματικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί plug-and-play. Προσπερνώντας κατά πολύ τις τυπικές δυνατότητες ενός τυπικού AP, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί αυτόματα είτε κάποιον ενσύρματο σύνδεσμο είτε ένα σύστημα διανομής ασύρματου πλέγματος, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτη επιλογή για SMBs κάθε είδους.

Εξίσου απλή είναι και η διαδικασία δημιουργίας ενός λογαριασμού Aruba Instant On, με χρήση της ειδικής εφαρμογής του για κινητά (Mobile App). Το φιλικό του dashboard σας δίνει μια γρήγορη εικόνα της κατάστασης του δικτύου σας, και εσείς προχωράτε πλήρη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του με ελάχιστες ρυθμίσεις. Αυτή η άνεση στη χρήση και εγκατάσταση είναι μία  από τις βασικότερες αιτίες που το Aruba Instant On αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός προηγμένου δικτύου χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης.

HPE Aruba Instant On: Αποκτήστε το με την υπογραφή αξιοπιστίας της NewCytech

Με εμπειρία που ξεπερνά τις τέσσερις δεκαετίες στον χώρο των επιχειρηματικών λύσεων και των τεχνολογιών πληροφορικής, η NewCytech Business Solutions Ltd, platinum partner της HPE στην Κύπρο, σας προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης και εγκατάστασης λύσης HPE Aruba Instant On  με συμφέρουσες προτάσεις και κορυφαία επαγγελματική αξιοπιστία, σε συμφωνία με τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης