Η ASBIS συνεχίζει να επεκτείνεται με την Vertiv

Η ASBIS είναι επίσημος διανομέας προϊόντων Vertiv στη Ρουμανία, Βουλγαρία,  Κύπρο, Ελλάδα,  Λιθουανία, Λετονία και την Εσθονία από τα τέλη του 2021.  Το 1ο τρίμηνο του 2022, οι εταιρείες συμφώνησαν να συνεργαστούν σε μια νέα ήπειρο, η εκτεταμένη συμφωνία εξουσιοδοτεί την ASBIS να διανέμει την Vertiv στην Αλγερία και την Τυνησία.

Η Vertiv είναι ένας παγκόσμιος πάροχος για κρίσιμες ψηφιακές υποδομές και λύσεις συνέχειας, οι οποίες περιλαμβάνουν διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως Liebert® UPS και συστήματα ψύξης, μονάδες διανομής ισχύος Geist™ και απομακρυσμένη πρόσβαση και παρακολούθηση υποδομής Avocent®.

Η ASBIS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων Vertiv που είναι απαραίτητα για μεγάλες εταιρείες, κυβερνητικές δομές και εταιρείες τηλεπικοινωνιών.  Η εκτεταμένη προιοντική γκάμα περιλαμβάνει συστήματα για αδιάλειπτη τροφοδοσία (UPS), κλιματισμό ακριβείας και διαχείριση πληροφορικής, καθώς και τεχνολογίες που υποστηρίζουν εφαρμογές υπολογιστών αιχμής, IoT (Internet of Things) και 5G.

Για περετέρων πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο +357 2527350 ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy

Ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD, σχολίασε: «Η ASBIS στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες τις πιο αξιόπιστες και απαιτητικές τεχνολογικές λύσεις για τις σύγχρονες ανάγκες.  Η νέα συμφωνία είναι ένα σπουδαίο βήμα για την ενίσχυση της προσφοράς μας στην Αλγερία και την Τυνησία, παρέχοντας στις τοπικές επιχειρήσεις λύσεις αιχμής και είμαστε χαρούμενοι που η συνεργασία μας με την Vertiv επεκτείνεται τόσο γρήγορα».

Ο Nassif Yazbeck, IT Channel Manager, Middle East & Africa Vertiv, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν την καθηλωτική συνεργασία μεταξύ της Vertiv και της ASBIS που θα ανοίξει νέους δρόμους για την ισχυρή τεχνολογία μας που θα προσφερθεί στην Αλγερία και την Τυνησία.  Η υπάρχουσα ισχυρή συμμαχία μας με την ASBIS θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις σύνθετες και κρίσιμες ανάγκες ψηφιακής υποδομής των πελατών μας σε αυτές τις αγορές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και την επέκταση της βιομηχανίας».

  • Σχετικά με το Vertiv

Η Vertiv (NYSE: VRT) συγκεντρώνει υλικό, λογισμικό, αναλυτικά στοιχεία και συνεχείς υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι οι ζωτικές εφαρμογές των πελατών της λειτουργούν συνεχώς, αποδίδουν βέλτιστα και αναπτύσσονται ανάλογα με τις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Η Vertiv επιλύει τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σημερινά κέντρα δεδομένων, τα δίκτυα επικοινωνίας και οι εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις με ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών υποδομής ενέργειας, ψύξης και πληροφορικής που εκτείνεται από το cloud μέχρι την άκρη του δικτύου. Με έδρα το Κολόμπους του Οχάιο των ΗΠΑ, η Vertiv απασχολεί περίπου 24.000 άτομα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε περισσότερες από 130 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες και για τα τελευταία νέα και περιεχόμενο από το Vertiv, επισκεφθείτε το Vertiv.com.

  • Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, Tp-Link, Samsung, Seagate, Ubiquiti αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio, Canyon, AENO και Perenio. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης