Πόσο έτοιμοι είστε να διαχειριστείτε τους πιστωτικούς κινδύνους;

Κυβερνοαπειλές, απάτες, μη αξιόπιστοι δανειολήπτες και χρεώστες. Σε μια εποχή περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας και ραγδαίας ψηφιακής ανάπτυξης η επισήμανση, αξιολόγηση και μεθόδευση της αντιμετώπισης κινδύνων και απειλών κάθε τύπου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Είτε πρόκειται για χρηματοπιστωτικά ή νομικά θέματα είτε επιχειρηματικές αποφάσεις ή και φυσικές καταστροφές, τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν και τα λάθη που ενδεχομένως να γίνουν συντείνουν σε βαθύτερη κρίσης εντός των Οργανισμών που ήδη έχουν να αντιμετωπίσουν εξωγενείς προκλήσεις. Συνεπώς, η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας διαχείρισης του Πιστωτικού Κινδύνου (Credit Risk) είναι κρίσιμο χαρακτηριστικό μιας επιχείρησης.

Από τη μία πλευρά, η πιστοληπτική ικανότητα και οι παράγοντες κινδύνου πρέπει να προσδιορίζονται αξιόπιστα και να τιμολογούνται κατάλληλα – όχι μόνο για να απαιτούνται έγκαιρα ασφάλιστρα κινδύνου, αλλά και, αντιστρόφως, για να δημιουργούνται ευκαιρίες με ευνοϊκότερες συνθήκες και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να γίνει πιο αποτελεσματική η πιστωτική απόφαση και η συνεχής παρακολούθηση του δανειολήπτη και να ελαχιστοποιηθεί το κόστος της διαδικασίας. Εξίσου σημαντικό είναι και το πόσο γρήγορα χορηγείται η έγκριση πίστωσης, αφού παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της συμφωνίας.

2o Credit Risk Management Forum

Για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα, εντός κι εκτός Κύπρου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε στο πλαίσιο του 2oυ Credit Risk Management Forum που διοργανώνει η Infocredit Group και συντονίζει η IMH, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στο Hilton Nicosia.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή και παρακολουθήστε ένα άκρως ενδιαφέρον γεγονός. Διακεκριμένοι ομιλητές αναμένεται να παρουσιάσουν ευρήματα μελετών που διενεργήθηκαν από επιχειρήσεις με έδρα το εξωτερικό.

Πέραν της πολύτιμης πληροφόρησης, με την παρουσία σας θα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τις αναγκαίες τεχνικές και εργαλεία για τις καθημερινές τους πιστωτικές συναλλαγές, θα δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες συναφών κλάδων και θα εξασφαλίσετε έως και 3 πιστωτικές μονάδες CPD.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Infocredit Group

Πλατινένιος Xορηγός: COFACE

Χρυσός Χορηγός: Alliance Trade, InterTrust Trade Credit Insurance Specialists

Αργυροί Χορηγοί: Ελληνική Τράπεζα, Eliades and Partners, Eurivex Trade Finance

Χορηγός Λογισμικού: Powersoft

Χορηγός Τεχνολογίας: HostingB2B

Υποστηρικτές: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ), Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου (ΣΔΚ), Cyprus Integrity Forum (CIF), The Cyprus Institute of Internal Auditors (ΙΙΑ), Junior Chamber International (JCI)

Special Partner: Jobalito

International Partner: Malta Association of Credit Management (MACM), Federation of Business Information Services

Coffee Sponsor: Presse Café

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD, πορταλ REPORTER

Συντονιστής: ΙΜΗ

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»