GCC: Τα 35 χρόνια λειτουργίας και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Την επέτειο της συμπλήρωσης 35 χρόνων λειτουργίας της επέλεξε η GCC, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παροχής επιχειρηματικών τεχνολογικών λύσεων στην Κύπρο, να κάνει το βήμα παράδοσης των ηνίων της εταιρείας στη νεότερη γενιά, ανακοινώνοντας νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο.  

Δραστηριοποιούμενη από το 1987, και έχοντας διαγράψει ήδη μια καθ' όλα πετυχημένη πορεία στον χώρο της, η GCC περνά στα χέρια του Διευθύνοντος Συμβούλου δεύτερης γενιάς, με τον γιο του ιδρυτή της εταιρείας Γιώργου Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, να διαδέχεται τον πατέρα του στην κορυφή της ηγετικής πυραμίδας της εταιρείας.  

Αξιοποιώντας την τέλεια-όπως η ίδια η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση αναφέρει- αφορμή της 35ης επετείου της, η διαδοχή έρχεται έπειτα από ένα σχέδιο διαδοχής επί του οποίου για χρόνια εργάστηκαν από κοινού Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ευθυγραμμίζοντας και επεκτείνοντας τους οικογενειακούς τους στόχους στο σύνολο αξιών της GCC. 

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, στέλεχος της GCC από το 2002 και με προσφορά μέσα από ένα ευρύ φάσμα ρόλων και έργων, διαθέτει ισχυρή γνώση και πάθος για τον πολύπλοκο και δυναμικό τομέα της τεχνολογίας, δεσμευόμενος να ηγηθεί της μετάβασης στη δεύτερη γενιά της εταιρείας με επιτυχία. 

Δώρο και μεγάλη ευθύνη 

«Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν ποια είναι η δουλειά μου, δεν λέω ''διευθύνων σύμβουλος''. Λέω, ''δουλεύω για την GCC''», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κωσταντίνου. «Η διαδοχή», συνεχίζει, «είναι δώρο, αλλά ταυτόχρονα έρχεται με μεγάλη ευθύνη. Είμαι πολύ περήφανος για την κληρονομιά της GCC και ανυπομονώ να κατευθύνω την επιχείρηση στο μέλλον».

«Καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα εποχή, ελπίζω όπως η ομάδα της GCC παραμείνει μπροστά από τις οποιεσδήποτε προκλήσεις, αφοσιωμένη στο κοινό μας όραμα και στρατηγική ανάπτυξης για τον όμιλο, διατηρώντας παράλληλα τις επιχειρηματικές οικογενειακές αξίες που μας χαρακτήρισαν όλα αυτά τα χρόνια», το μήνυμα του Κωνσταντίνος Κωσταντίνου.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση