Η Ralliton, συνεργάτης της Amazon Web Services στην Κύπρο, επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Η Ralliton, η βραβευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών cloud και αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών, απέκτησε την υψηλότερη διάκριση ως συνεργάτης της Amazon Web Services (AWS) στην Κύπρο, έπειτα από μια αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης. Η Ralliton, κατέχοντας την πιστοποίηση ενός εγγεγραμμένου και επίλεκτου παρόχου υπηρεσιών στην Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα και σε απευθείας συνεργασία με την AWS, βοηθά τους πελάτες να επωφεληθούν από όλες τις υπηρεσίες της Amazon Web Services, έτσι ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους.

 

«Μέσω της άμεσης συνεργασίας μας με την AWS, προσφέρουμε αξιόπιστες, εξατομικευμένες και κλιμακούμενες λύσεις για διαφορετικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Η Ralliton, ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης της AWS και πάροχος υπηρεσιών cloud, οδηγεί τις επιχειρήσεις προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω της τεχνογνωσίας, της τεχνολογίας και των δεξιοτήτων της ομάδας της. Συνεργαζόμαστε με την Amazon Web Services, για να δημιουργήσουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε η Co-founder της Ralliton, Christina Delcea.

 

Το Amazon Web Services είναι η πιο ολοκληρωμένη και ευρέως υιοθετημένη πλατφόρμα cloud στον κόσμο, προσφέροντας περισσότερες από 200 επιλεγμένες υπηρεσίες από κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια πελάτες χρησιμοποιούν το AWS με στόχο να πετύχουν μείωση του κόστους και καινοτομία με ευέλικτες διαδικασίες. Οι εταιρείες με τη διάκριση AWS Partner, έχουν αποδείξει  ότι μπορούν να αναλάβουν επιτυχώς πολλαπλές εφαρμογές σε διάφορους κλάδους και επιχειρήσεις.

 

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν και να αξιοποιήσουν τις υποδομές cloud μπορούν να επωφεληθούν από τη βαθιά τεχνογνωσία και εμπειρία της Ralliton στην παροχή λύσεων AWS. Η ομάδα AWS της Ralliton αποτελείται από πέντε πιστοποιημένους συμβούλους που παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμού, μεταφοράς και διαχείρισης. Παράλληλα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες πρακτικές που ανταποκρίνονται ακόμη και στους πιο απαιτητικούς κύκλους εργασιών, λειτουργιών και προτύπων. Μέρος των υπηρεσιών της Ralliton περιλαμβάνει επίσης την παροχή τεχνικών συστάσεων και συμβουλών σε υφιστάμενους πελάτες για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία από τις δραστηριότητες τους, βοηθώντας τους να συνεργαστούν απευθείας με την AWS και παρέχοντας πρόσθετα οφέλη που επί του παρόντος δεν είναι διαθέσιμα σε αυτούς. Μέσω της άμεσης συνεργασίας της με την AWS, η Ralliton διαχειρίζεται και τις διαδικασίες χρέωσης των πελατών της.

 

Η συνεργασία της Ralliton με την AWS δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς, κυβερνήσεις και ιδιωτικές εταιρείες της περιοχής να επιταχύνουν το ταξίδι τους στο cloud μέσω ασφαλούς τεχνολογίας cloud και υπηρεσιών μείωσης κόστους. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας, στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών