Νέα διαφημιστική καμπάνια της Cytamobile-Vodafone με αέρα ελευθερίας

Η ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια της Cyta, η οποία αφορά το δίκτυο κινητής -Cytamobile-Vodafone, είναι ήδη στον αέρα και μας υπενθυμίζει πόσο ωραίο είναι να απολαμβάνουμε την απόλυτη ελευθερία στην Επικοινωνία μας. Αποτελεί δε απόδειξη ότι η Cyta ανταμείβει διαρκώς τους πελάτες της, τους προσφέρει αποκλειστικά προνόμια, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες που εξελίσσονται, καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τους. Έτσι από 1η Απριλίου έχει αναβαθμίσει δωρεάν τα προγράμματα RED και FREEDOM και μαζί τους την καθημερινότητα των πελατών της, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν τον κόσμο της απεριόριστης επικοινωνίας. Και όλα αυτά στο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη, Παγκύπρια κάλυψη 5G και την αξιοπιστία της Cyta.  

Πρόκειται για μία κίνηση στρατηγικής σημασίας για τη Cyta, η οποία εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρος, τόσο στα μερίδια αγοράς, όσο και στις τεχνολογικές αναβαθμίσεις των δικτύων και των υπηρεσιών της. Η ανάλογη δυναμική έπρεπε να αποδοθεί και στη διαφημιστική εκστρατεία, της οποίας ευθύνη για τον σχεδιασμό είχε η διαφημιστική εταιρία Gnomi Integrated Communications – στενός συνεργάτης της Cyta σε θέματα Στρατηγικής Επικοινωνίας.

Το βασικό μήνυμα της νέας 360ο καμπάνιας, έχει ως πρωταγωνιστή τον άνθρωπο αλλά και το άλογο, το κατεξοχήν σύμβολο της απόλυτης ελευθερίας. Οι πρωταγωνιστές που κάνουν αρχικά γύρους στο καρουζέλ χωρίς να βγαίνουν έξω απ’ αυτό, συμβολίζουν τόσο τα GB του πλάνου τους, αλλά και τα όρια που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας.  H Cytamobile-Vodafone όμως, αναγνωρίζοντας την ανάγκη μας για συνεχή, απρόσκοπτη και απεριόριστη επικοινωνία, έρχεται να ελευθερώσει τα άλογα από το καρουζέλ, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα και όλους εμάς, βάζοντάς μας σε ένα νέο κόσμο γεμάτο δυνατότητες.

Πρόκειται για μια απαιτητική παραγωγή, η οποία έγινε σε συνεργασία με την Cube Productions και σκηνοθέτη τον Κώστα Μαρούδη, η οποία απασχόλησε μεγάλη ομάδα συντελεστών, σε πολλά σημεία Παγκύπρια - με άλογα να τρέχουν τα ξημερώματα στην Πλατεία Ελευθερίας και τους δρόμους της πρωτεύσας, drones να φωτίζουν βραδινά γυρίσματα σε δάση και παραλίες, καθώς και επιλεγμένο casting αναβατών από το εξωτερικό. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε αρκετές τοποθεσίες της Κύπρου, μεταξύ άλλων τα Λατομεία Λατούρος, το δάσος του Μαθιάτη, την Πλατεία Ελευθερίας, το Governor’s Beach και την Αγία Νάπα, για τα οποία εξασφαλίστηκε εκ των προτέρων ειδική άδεια από Δήμους και Κοινότητες.

Τέλος, πρόκειται αναμφίβολα για μία δουλειά που αποδεικνύει ότι, παρόλο το μικρό μέγεθος της αγοράς μας, υπάρχουν τόσο τα μεγάλα brands όσο και οι διαφημιστικές εταιρίες που θέλουν και μπορούν να ανεβάζουν ολοένα και πιο ψηλά το επίπεδο της Κυπριακής διαφήμισης. 

 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση