Η διαδικτυακή «γνωριμία» της Kyndryl με το κοινό της Κύπρου

Σε διαδικτυακό event που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, η Kyndryl Cyprus συστήθηκε στο κοινό της Κύπρου, παρουσιάζοντας το παγκόσμιο μοντέλο της για παροχή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης που επικεντρώνεται σε πρακτικές Cloud, Core Enterprise & Cloud, Digital Workplace, Application, Data & AI, Network & Edge και Security & Resiliency.

Στην παρέμβασή του, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Μάριος Καπιρής, ανέλυσε τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η Kyndryl στους πελάτες της, στο πλαίσιο των παγκόσμιων στρατηγικών της συμμαχιών και των τοπικών επιχειρηματικών συνεργασιών που έχει συνάψει.

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, υπογράμμισε το ρόλο που διαδραματίζει η ψηφιοποίηση στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου, με τον διευθυντή Ανάπτυξης Συνεργατών της Microsoft Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Κωνσταντίνο Κατιρτζή, να υποδεικνύει την αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Παράλληλα, όπως ανέφερε κατά την ομιλία του ο εκτελεστικός διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργιών της Τράπεζας, Γιώργος Κούσης, με τη βοήθεια της Kyndryl, η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί την κορυφαία ψηφιακή καινοτομία στην αγορά, για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ευελιξίας σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής, Δημήτρης Νησιώτης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι «τα πλεονεκτήματα από την ύπαρξη εξιδεικευμένης τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών είναι ακόμη περισσότερα, όταν εταιρείες όπως η Kyndryl έχουν μακροπρόθεσμα σχέδια για την εξέλιξη της κυπριακής οικονομίας, με την τοπική τους παρουσία».

Μέσω των παρουσιάσεων, το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Kyndryl, οι οποίες δύνανται να συμβάλουν στην βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών εταιρειών οποιουδήποτε μεγέθους, προσφέροντάς τους παράλληλα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση