Καινοτόμες λύσεις από Kyndryl με γνώμονα την οικονομική ανάπτυξη

Διαδικτυακή συνάντηση με τις κυπριακές επιχειρήσεις πραγματοποίησε η Kyndryl, δίδοντάς τους την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, Οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά, έμαθαν πώς η εταιρεία μπορεί να καταστεί ο αξιόπιστος συνεργάτης τους σε διαχειριζόμενες εφαρμογές (Managed Applications), υπηρεσίες σε ψηφιακές εργασίες (Digital Workplace Service), υπηρεσίες δικτύου (Networking Services), λειτουργίες συστημάτων (Systems Operations) και διαχείριση υπηρεσιών γενικότερα (Service Management).

Η πλήρης λειτουργία της στην Κύπρο, ως μία από τις 63 χώρες παγκοσμίως που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή, καθιστά την Kyndryl ως έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε τοπικό επίπεδο, με βασική διαφοροποίηση το ενοποιημένο μοντέλο σε παγκόσμια βάση μαζί με τα Κέντρα Υπηρεσιών (Center of Competence). Η εταιρεία έχει κληρονομήσει σημαντικά έργα πληροφορικής, χτίζοντας γερές βάσεις και δυνατότητες να εδραιωθεί και να τοποθετηθεί περαιτέρω σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Σε δηλώσεις του με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης διαδικτυακής εκδήλωσης, ο Μάριος Καπιρής, General Manager της Kyndryl Cyprus, εξήρε τη σημασία της παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο για τους υφιστάμενους πελάτες, καινούριους πελάτες και την κυπριακή αγορά ευρύτερα.

«Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ότι κτίζουμε στρατηγικές συνεργασίες και παρέχουμε τεχνογνωσία στους πελάτες δίνοντας λύσεις σε ό,τι αφορά cloud, digital workplace, data and AI, network security και 5G», δήλωσε στην κάμερα του InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης