Η Kyndryl σύμμαχος της Κύπρου στην πορεία ψηφιακού μετασχηματισμού

Καινοτόμες λύσεις με γνώμονα την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία φέρνει στην Κύπρο η Kyndryl. Σε διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες ο General Manager της Kyndryl Cyprus, Μάριος Καπιρής, εισήγαγε το κοινό στις παρουσιάσεις του event οι οποίες περιλάμβαναν την αποστολή της εταιρείας, τους λόγους που επιλέγηκε η Κύπρος και την στρατηγική που θα ακολουθήσει στο νησί. Στρατηγική, η οποία είναι σε συνάρτηση με αυτήν της Πολιτείας για ψηφιοποίηση της χώρας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, επισήμανε πως η ψηφιοποίηση διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κύπρου, καλωσορίζοντας τη συνδρομή του ιδιωτικού τομέα σε αυτή την  εξέλιξη. Ο Υφυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Kyndryl θα παίξει ενεργό ρόλο στην επέκταση του οικοσυστήματος ICT της χώρας και πως θα τροφοδοτήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Είπε, ακόμη, ότι η Kyndryl θα αποτελέσει εταίρο στον εθνικό στρατηγικό στόχο για μια γρήγορη, ευρείας κλίμακας ψηφιακή μετάβαση και καθιέρωση της Κύπρου ως περιφερειακό τεχνολογικό κόμβο.

Ο κ.Κόκκινος τόνισε, στη συνέχεια, ότι η κυπριακή κυβέρνηση κάνει αποτελεσματική χρήση χρηματοδοτήσεων και πολιτικών που επιτρέπουν σε εταιρείες όπως η Kyndryl  να αναπτυχθούν στο σημερινό μεταβαλλόμενο περιβάλλον μέσω της καινοτομίας, της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας.

Η Kyndryl

Η πλήρης λειτουργία της στην Κύπρο, ως μία από τις 63 χώρες παγκοσμίως που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή, καθιστά την Kyndryl ως έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε τοπικό επίπεδο, με βασική διαφοροποίηση το ενοποιημένο μοντέλο σε παγκόσμια βάση μαζί με τα Κέντρα Υπηρεσιών (Center of Competence). Η εταιρεία έχει κληρονομήσει σημαντικά έργα πληροφορικής, χτίζοντας γερές βάσεις και δυνατότητες να εδραιωθεί και να τοποθετηθεί περαιτέρω σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Η βαθιά τεχνογνωσία τριών δεκαετιών στις υπηρεσιών πληροφορικής, επιτρέπει στην εταιρεία να βοηθά με άνεση τους πελάτες της να αντιμετωπίζουν τόσο τις προκλήσεις των δεξιοτήτων όσο και των υποδομών παρέχοντας τα μοντέλα λειτουργίας και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την ψηφιακή μετεξέλιξη των επιχειρήσεων.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»