Logicom: Δεν αγγίζουν τις δραστηριότητες της πόλεμος και κυρώσεις

H διένεξη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας σε συνάρτηση με τις  συνακόλουθες κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο εναντίον της Ρωσίας και άλλων φυσικών και νομικών προσώπων, δεν έχουν στο παρόν στάδιο επηρεάσει άμεσα τις δραστηριότητες της Eταιρείας και του Συγκροτήματος, ενημερώνει με ανακοίνωση της στο ΧΑΚ η Logicom Public Ltd.  

H Logicom ξεκαθαρίζει ταυτόχρονα πως δεν διατηρεί θυγατρική εταιρεία, αλλά ούτε και οποιαδήποτε δραστηριότητα, στις εν λόγω χώρες.

Αναλυτικά: 

Ανακοινούται ότι η διένεξη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας σε συνάρτηση με τις  συνακόλουθες κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο εναντίον της Ρωσίας και άλλων φυσικών και νομικών προσώπων, δεν έχουν στο παρόν στάδιο επηρεάσει άμεσα τις δραστηριότητες της Εταιρείας και του Συγκροτήματος. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δεν διατηρεί θυγατρική εταιρεία, αλλά ούτε και οποιαδήποτε δραστηριότητα, στις εν λόγω χώρες.

Η Εταιρεία παρακολουθεί στενά και αξιολογεί τις εξελίξεις, με γνώμονα και στόχο την όσο καλύτερη διαχείριση των δυνητικών βραχυπρόθεσμων επιπτώσεων και κινδύνων της εν λόγω διένεξης, τόσο στην παγκόσμια οικονομία όσο και στις δραστηριότητες του Συγκροτήματος, και την επιχειρησιακή του ετοιμότητα και συνέχεια.

Λαμβάνοντας υπόψη την έκταση και την απρόβλεπτη εξέλιξη της εν λόγω διένεξης, δεν είναι δυνατή, στο παρόν στάδιο, η αξιολόγηση της έκτασης των οικονομικών επιπτώσεων της στα αποτελέσματα της Εταιρείας.         

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση