Η Κύπρος υποδέχεται την Kyndryl

InBusinessNews  10/03/2022 08:20
Η Κύπρος υποδέχεται την Kyndryl

Η Κύπρος υποδέχεται την Kyndryl

InBusinessNews  10/03/2022 08:20

Η εταιρεία ξεκινά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες ως ο μεγαλύτερος πάροχος υποδομής πληροφορικής με μια διαφοροποιημένη προσέγγιση που ενσωματώνει την ανάπτυξη, την ασφάλεια, καθώς και νέες λειτουργίες σε υποδομές πληροφορικής είτε σε τοπικό επίπεδο στο υπoλογιστικό νέφος. Οι πελάτες τις Kyndryl αποτελούνται από 4.000 παγκόσμιους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του 75% του Fortune 100   συμπεριλαμβάνοντας  κορυφαίες εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών, λιανικής, αεροπορικών εταιρειών και άλλων.

Στις 16 Μαρτίου 2022 η Kyndryl δίνει διαδικτυακό ραντεβού με όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις, δίδοντας τους έτσι την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Λάβετε μέρος στη συζήτηση και μάθετε πώς μπορεί η εταιρεία να καταστεί ο αξιόπιστος σας συνεργάτης σε διαχειριζόμενες εφαρμογές (Managed Applications), υπηρεσίες σε ψηφιακές εργασίες (Digital Workplace Service), υπηρεσίες δικτύου (Networking Services) , λειτουργίες συστημάτων (Systems Operations) και διαχείριση υπηρεσιών γενικότερα. (Service Management).

Η πλήρης λειτουργία της στην Κύπρο, ως μία από τις 63 χώρες παγκοσμίως που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή, καθιστά την Kyndryl ως έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε τοπικό επίπεδο, με βασική διαφοροποίηση το ενοποιημένο μοντέλο σε παγκόσμια βάση μαζί με τα Κέντρα Υπηρεσιών (Center of Competence). Η εταιρεία έχει κληρονομήσει σημαντικά έργα πληροφορικής, χτίζοντας γερές βάσεις και δυνατότητες να εδραιωθεί και να τοποθετηθεί περαιτέρω σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους CEO’s, Managing Directors και άλλα ανώτατα στελέχη των μεγάλων οργανισμών της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Kyndryl

Συντονιστής: IMH

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας