Η Priority αναβαθμίζει το Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας του ΙΝΓΚ

H PRIORITY (www.priority.com.cy), η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων οργάνωσης,  πληροφορικής και εκπαίδευσης, ανέλαβε το έργο της αναβάθμισης του Συστήματος Διαχείρισης της Ενέργειας για το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 50001 που σχετίζεται με τη μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας, την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και τη μείωση του κόστους, προωθώντας τη βιώσιμη χρήση της ενέργειας.

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου είναι ένας δικοινοτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ειδικεύεται στη νευρολογία, τη μοριακή βιολογία και όλες τις πτυχές της ανθρώπινης γενετικής. Συνεργάζεται στενά με την Κυπριακή Κυβέρνηση, τους ιδιωτικούς γιατρούς και επιστήμονες, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με Οργανισμούς και Πανεπιστήμια από το εξωτερικό. Με την εφαρμογή του προτύπου ISO 50001, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου επιζητά να εξασφαλίσει τη διαμόρφωση ενός συστήματος διαχείρισης που αξιοποιεί τα δεδομένα και εστιάζει στη συνεχή βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Η PRIORITY καθοδηγώντας το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου θα εισάγει μια μέθοδο συνεχούς βελτίωσης της ενεργειακής του επίδοσης, όπου μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

  • Ανάπτυξη πολιτικής για πιο αποδοτική χρήση της ενέργειας
  • Καθορισμό σκοπών και στόχων σύμφωνα με την πολιτική
  • Χρήση δεδομένων για την λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων για την ενέργεια
  • Μέτρηση των αποτελεσμάτων για τον εντοπισμό των τομέων βελτίωσης
  • Έλεγχο της αποτελεσματικότητας μέσω της ενεργειακής ανασκόπησης
  • Διοικητική Ανασκόπηση με στόχο την συνεχή βελτίωση των επιδόσεων

Η διάρκεια του έργου είναι δέκα μήνες και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο 2022, με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 50001.

Mέσω του συστήματος, η PRIORITY θα διαμορφώσει μια συστηματική προσέγγιση των ενεργειακών θεμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου που θα συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του και τη μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος.

«Με αυτό το έργο και σε αγαστή συνεργασία με την PRIORITY, κάνουμε ένα ουσιαστικό βήμα για την υπεύθυνη διαχείριση του ενεργειακού μας αποτυπώματος. Όραμα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου είναι να λειτουργήσει ως Διεθνές Κέντρο Αριστείας και Περιφερειακό Κέντρο Παραπομπής στους τομείς της Νευρολογίας, της Γενετικής, της Βιοϊατρικής, της Ιατρικής και των συναφών Επιστημών στην περιοχή μας και με κάθε μας ενέργεια, επιχειρούμε να υπηρετήσουμε αυτή την κατεύθυνση, προς όφελος των ασθενών, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας» ανέφερε ο κ. Στυλιανός Στυλιανού, Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών, του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One