Primetel: Αυτές τις γιορτές τα έχεις όλα απεριόριστα με μόνο €19,99 το μήνα!

Απεριόριστο χρόνο ομιλίας, απεριόριστα SMS και απεριόριστα Data μόνο με €19,99 το μήνα προσφέρει αυτά τα Χριστούγεννα η Primetel για όλη την οικογένεια. Συνδέσου εσύ και όλο σου το σόι, με τα προγράμματα κινητής Giga Unlimited και απολαύστε απεριόριστη επικοινωνία για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σας.

“Γιορτάζουμε οικογενειακά κι απεριόριστα, μαζί με σένα και… όλο σου το σόι, για τις στιγμές που μοιραζόμαστε, για τις ευχές που ανταλλάσσουμε, την αγάπη που στέλνουμε, για την επικοινωνία που έχουμε ανάγκη”. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε η Primetel για να μας φέρει ακόμα πιο κοντά δίνοντας σε όλα τα μέλη της οικογένειας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τους χωρίς περιορισμούς.

Παράλληλα η Primetel προσφέρει πακέτα Internet για το σπίτι από μόνο €14,99 το μήνα με Παγκύπρια κάλυψη αλλά και Home Fiber πακέτα με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα 100Mbps από μόνο €19,99 το μήνα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αυτοί που θέλουν να τα έχουν όλα και να μη χάνουν λεπτό από την αγωνιστική δράση και τα ψυχαγωγικά προγράμματα, μπορούν να επιλέξουν το Full Πακέτο Τηλεόρασης συνδυάζοντας Fiber Internet 100 Mbps και όλο το ποδοσφαιρικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο με 75 τοπικά και διεθνή κανάλια από μόνο €49.99/μήνα.

Tα Χριστούγεννα είναι πιο όμορφα με Primetel.

Στο νέο e-shop της εταιρείας μαζί με την μοναδική προσφορά, θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους. To shop.primetel.com.cy φοράει τα γιορτινά του και προσφέρει τα τελευταία smartphones, μεγάλη γκάμα επιλεγμένων συσκευών, τα πιο πρακτικά και όμορφα accessories και gadgets και φυσικά μοναδικές προσφορές και ασυναγώνιστα deals! Το Χριστουγεννιάτικο Primetel e-shop γίνεται κάθε μέρα πιο πλούσιο με νέα προϊόντα και πιο ελκυστικό με προσφορές, ενώ τα χρήσιμα features του κάνουν την πλοήγηση γρηγορότερη, τις αγορές συναρπαστικές και την επικοινωνία  απεριόριστη.

Xmas? Let’s connect!

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Primetel, μπείτε στο primetel.com.cy ή καλέστε στο 133.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση