Athanasis Economides: Προηγμένες λύσεις εκτύπωσης από την HP

Η ασφάλεια και η βιωσιμότητα αποτελούν δύο πυλώνες που εκ πρώτης όψεως είναι δύσκολο να επιτευχθούν με μία κίνηση. Συνήθως οι επιχειρήσεις ψάχνουν για το πρώτο σε έναν συνεργάτη και για το δεύτερο σε άλλον. Στο παρόν άρθρο θα εξηγήσουμε πώς μια επιχείρηση μπορεί με έναν συνεργάτη να επιτύχει και ασφάλεια και βιωσιμότητα. Ο συνεργάτης αυτός είναι η εταιρεία Athanasis Economides και οι λύσεις εκτύπωσης της HP.  

Με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά, η Athanasis Economides  ειδικεύεται στην παροχή εκτυπωτικών λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου.

Printing security: Πιο απαραίτητο από ποτέ

Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι μάστιγα για τις επιχειρήσεις εδώ και πολλά χρόνια. Το τελευταίο διάστημα όμως το πρόβλημα έχει ενταθεί. Σε πρόσφατη μελέτη της HP και του HP Wolf Security διαβάζουμε ότι οι κυβερνοεγκληματίες στοχεύουν όλο και περισσότερο τους εξ αποστάσεως εργαζομένους με τις επιθέσεις phishing και ransomware να είναι σχεδόν καθημερινές. Μάλιστα, οι επιθέσεις σε εκτυπωτές και κατ’ επέκταση στο δίκτυο έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθώς οι εκτυπωτές είναι πολλές φορές απροστάτευτοι. Οι σύγχρονες εκτυπωτικές συσκευές δεν είναι απλά μηχανήματα που παράγουν έντυπα, αλλά endpoints με σύνδεση στο Internet, επικοινωνία με υπολογιστές και κινητά, αυτόνομα apps και χρειάζονται συνεχώς ενεργή προστασία . Ακριβώς για αυτό το λόγο οι εκτυπωτές της HP διαθέτουν ενσωματωμένες προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, που προστατεύουν όχι μόνο τα έγγραφα που διακινούνται, αλλά και το ίδιο τον εκτυπωτή από επιθέσεις, οι οποίες όπως είπαμε στοχεύουν το εταιρικό δίκτυο και τις συνδεδεμένες σε αυτό συσκευές.

Το HP Wolf Security εφαρμόζει συνεχή προστασία μέσω του hardware και του software για να σας επιτρέπει να εκτυπώνετε χωρίς ανησυχίες. Aκολουθεί τις αρχές του Zero Trust και βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία της HP στον τομέα της ασφάλειας, προσφέροντας ένα ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο προστασίας και άμυνας.

HP: Για εκτυπώσεις που δεν βλάπτουν το περιβάλλον

H HP εδώ και χρόνια ηγείται του κλάδου παγκοσμίως σε μια προσπάθεια να μετατρέψει τη βιομηχανία τεχνολογίας σε μια «πράσινη» βιομηχανία. Δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ανακυκλώνοντας και αξιοποιώντας υλικά που διαφορετικά θα κατέληγαν στις χωματερές και τους ωκεανούς.

Τα παρακάτω νούμερα είναι εντυπωσιακά και δείχνουν το μέγεθος της προσπάθειας της HP:

  • Πάνω από 4,7 δισεκατομμύρια ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή νέων δοχείων μελάνης HP.
  • Πάνω από 114 εκατομμύρια πλαστικές κρεμάστρες έχουν χρησιμοποιηθεί από την HP για την κατασκευή δοχείων μελάνης και γραφίτη HP.
  • Στο HP Personal Systems group περιλαμβάνονται πάνω από 160 διαφορετικά προϊόντα που περιλαμβάνουν πλαστικό που έχει συλλεχθεί από τους ωκεανούς.
  • H HP έχει δεσμευθεί να έχει μηδενικές εκπομπές αερίων θερμοκηπίου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής έως το 2040.

Προηγμένες και βιώσιμες λύσεις εκτύπωσης για κάθε επιχείρηση

Η Athanasis Economides προτείνει τις παρακάτω συσκευές της HP που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή ομάδας εργασίας για παραγωγικότητα, οικονομία και ασφάλεια. Επιπλέον, σε όλα τα μοντέλα υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, ενώ σύμφωνα με τις εσωτερικές δοκιμές της HP, ανάλογα με το μοντέλο εξοικονομείται έως και 22% ενέργεια κατά τη χρήση του σε σύγκριση με προηγούμενα προϊόντα.

  • HP LaserJet Pro M404dn (W1A53A)

Ασπρόμαυρος δικτυακός εκτυπωτής Α4 με ταχύτητα έως 38ppm και υποστήριξη mobile/cloud printing. Ιδανικός για μικρά γραφεία και ομάδες 3-10 χρηστών με σύγχρονες απαιτήσεις. Διαθέτει ιδιαίτερα χαμηλό TCO, ενώ εξοικονομεί ενέργεια έως και 18% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

  • HP LaserJet Pro MFP M428fdn (W1A29A)

Ο πολυλειτουργικός ασπρόμαυρος laser εκτυπωτής HP LaserJet Pro M428 έχει σχεδιαστεί για μέγιστη παραγωγικότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης. Ιδανική επιλογή για ομάδες 3-10 ατόμων που εκτυπώνουν έως 4.000 σελίδες το μήνα και χρειάζονται ταχύτητα και προστασία από τις απειλές. Προσφέρει εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση, φαξ, mobile printing και κάνει οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα έως και 22% σε σύγκριση με προηγούμενα προϊόντα.

  • HP LaserJet MFP M443nda (8AF72A)

Πολυλειτουργικός, ασπρόμαυρος, laser 3-σε-1 εκτυπωτής που τυπώνει, σαρώνει και αντιγράφει σε μέγεθος έως Α3. Προορίζεται για ομάδες άνω των 25 ατόμων.  Κατά τις δοκιμές της HP, το μοντέλο αυτό εξοικονομεί ενέργεια έως και 11% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Συνδέεται στο δίκτυο μέσω Ethernet και είναι πλήρως διαχειρίσιμος από το cloud μέσω της εφαρμογής HP Web Jetadmin.

  • HP Color LaserJet Pro M454dw (W1Y45A)

Έγχρωμος εκτυπωτής A4 με ενσωματωμένο dual band Wi-Fi που προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα. Εύχρηστη έγχρωμη οθόνη αφής, κορυφαία ασφάλεια, ενσωματωμένη εκτύπωση διπλής όψης και συνολική οικονομία στην ενέργεια που φτάνει έως και το 18% σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

  • HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw (W1A80A)

Έγχρωμος, laser πολυλειτουργικός εκτυπωτής με print, copy, scan, fax, email, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και ενσωματωμένο Wi-Fi dual band. Σχεδιασμένος για σύγχρονες επιχειρήσεις και ομάδες 3-10 χρηστών, προσφέροντας βελτιωμένη παραγωγικότητα, απλοποιημένα workflows και μειωμένο κόστος.

Η ασφάλεια και η βιωσιμότητα είναι στοιχεία αλληλένδετα στις συσκευές της HP συμπεριλαμβανομένων των λύσεων business printing. Επομένως, μια επιχείρηση που ενδιαφέρεται να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και παράλληλα να μην κάνει συμβιβασμούς στο security έχει στη διάθεσή της τις εκτυπωτικές λύσεις της HP μαζί με έναν συνεργάτη που έχει αποδείξει την αξία του στην αγορά, έναν συνεργάτη με απόλυτη εξειδίκευση στο printing και το MPS, την εταιρεία Athanasis Economides.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»