Νέο «πρόσωπο» για την Nexis Diligence!

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων σχετικά με έρευνες δέουσας επιμέλειας (Due Diligence), η Nexis Diligence από την Lexis Nexis  επανασχεδιάζεται  και γίνεται ακόμα πιο δυναμική και φιλική προς το χρήστη!

Η Υπηρεσία της Nexis Diligence σας δίνει πρόσβαση σε επιχειρηματική πληροφόρησης δίνοντάς σας τα κατάλληλα όπλα για να πραγματοποιήσετε ε τις έρευνες δέουσας επιμέλειας και να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους πίσω από κάθε συνεργασία ή συναλλαγή. από σήμερα, η βάση έχει προσθέσει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά που κάνουν την πλοήγησή σας στο σύστημα ακόμα πιο εύκολη:

  • Φίλτρο εμφάνισης/απόκρυψης: η ανανεωμένη και μοντέρνα εμφάνιση του συστήματος επιτρέπει το φιλτράρισμα (επιλογή για απόκρυψη ή εμφάνιση) στη σελίδα των αποτελεσμάτων, διευκολύνοντάς σας να εστιάσετε στις πληροφορίες που σας αφορούν άμεσα.
  • Αποφασίστε την οπτική σας προτίμηση: Επιλέξτε μεταξύ της λειτουργίας "Σκούρο" ή "Φωτεινό" στην Αρχική σελίδα για να προσαρμόσετε την προβολή της αρχικής οθόνης ώστε να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας προτιμήσεις. 

Τον τελευταίο χρόνο, η Nexis Diligence εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενο και το « εικονικό της περιβάλλον» με τα πιο κάτω χαρακτηριστικά:

  • Πληροφορίες σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο (UBO)
  • Επιλογή για ειδησεογραφικές / επιχειρηματικές ειδήσεις
  • Επιλογή να «κατεβάσετε» συγκεκριμένα στιγμιότυπά (screenshots) κατά τη διάρκεια της έρευνας για να επιβεβαιώσετε ότι αυτές είναι και οι πληροφορίες που αναζητάτε
  • Επιπλέον σχεδιάγραμμα/chart το οποίο βοηθά τον χρήση να έχει καλύτερη εικόνα για το άτομο/εταιρεία που αναζητεί σε σχέση με τις διαθέσιμες πληροφορίες
  •  Επιπρόσθετους αρνητικούς όρους 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα 3 παλέτα που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, μέσα από τις επιλογές: ‘Bronze’, ‘Silver’ και ‘Gold’ (βλέπε σχεδιάγραμμα 1).

Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Infocredit Group Νίκος Ιωάννου σχολίασε: «Τέτοιες αλλαγές θα ωφελήσουν τους χρήστες, καθώς η υπηρεσία Lexis Diligence συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα ψηλά, ενώ γίνεται πιο φιλική προς τον ίδιο τον χρήστη».

Τι προσφέρει η Υπηρεσία Nexis Diligence;

Η Nexis Diligence™ αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες και εξειδικευμένες βάσεις δεδομένων σχετικά με πληροφορίες απαραίτητες για Ερευνά Δέουσας Επιμέλειας. Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα αναλυτικής αξιολόγησης εταιρειών και ατόμων. δίνοντας πρόσβαση σε περισσότερες από 26.000 πηγές αξιόπιστων μέσων ενημέρωσης, από όλο τον κόσμο — συμπεριλαμβανομένων αρχείων που χρονολογούνται μέχρι και 40 χρόνια πριν.

Για δωρεάν δοκιμή ή για να μάθετε περισσότερα με την υπηρεσία Nexis Diligence επικοινωνήστε με την Infocredit Group, στρατηγικός συνεργάτης της Lexis Nexis : τηλ +357 22 398000, info@infocreditgroup.com, www.infocreditgroup.com

Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 45 χρόνων. H Infocredit Group προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Συμβουλευτικές υπηρεσίες,  Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου και Επαγγελματικής Κατάρτισης. Μέσα από το αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων της, όπως LexisNexis Risk Solutions (RELX Group), VinciWorks, ICSA, MACM, eID και Finclude, η Infocredit Group στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων με μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που μπορούν να τις βοηθήσουν στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»