NetU: Η εξειδίκευση στο λογισμικό και τα σχέδια για το αύριο

Στην ανθρωποκεντρική κουλτούρα που ακολουθεί πιστά εδώ και δεκαετίες αποδίδει την επιτυχή πορεία της NetU ο Γενικός Διευθυντής της, Δημήτρης Νησιώτης. Ταυτόχρονα, ξεδιπλώνει όραμα και μελλοντικούς στόχους της εταιρείας που μοιράζεται μαζί με τους ανθρώπους και συνεργάτες της.

Tι υπηρεσίες προσφέρει η NetU;

Η NetU δραστηριοποιείται στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής. Κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά της Κύπρου και έχουμε σημαντική δραστηριότητα στο εξωτερικό. Καλύπτουμε τις εξειδικευμένες ανάγκες πληροφορικής ενός οργανισμού με λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν:

• την υλοποίηση επιχειρηματικών εφαρμογών όπως ERP, CRM και HCM, βασισμένες σε διεθνούς φήμης προϊόντα όπως Oracle NetSuite και Saleforce,

• την παροχή μοντέρνων τεχνολογικών λύσεων αξιοποιώντας προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών τεχνολογίας όπως Oracle, Microsoft, Red Hat, ESRI, HPE και Cisco,

• την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής, και

• την προμήθεια ολοκληρωμένων λύσεων καλύπτοντας συνολικά όλες τις ανάγκες ενός οργανισμού.

Ποιο είναι το πελατολόγιο της εταιρείας;

Η NetU, στα 30 χρόνια δραστηριοποίησης της, έχει αποκτήσει ένα διευρυμένο πελατολόγιο αποτελούμενο από τους σημαντικότερους οργανισμούς της Κύπρου. Στο δημόσιο, αναφέρω ενδεικτικά την Αστυνομία Κύπρου, τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Τμήμα Φορολογίας, το Γενικό Λογιστήριο, το Τμήμα Κτηματολογίου, το Τμήμα Πολεοδομίας, το Γενικό Χημείο και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στον ιδιωτικό τομέα έχουμε ένα μεγάλο αριθμών πελατών, που περιλαμβάνει μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει επίσης τις Κυβερνήσεις Ελλάδας και Κροατίας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πολυεθνικές και τοπικές εταιρείες σε περισσότερες από 40 χώρες.

Μιλήστε μας για την κουλτούρα που κτίζετε στην εταιρεία σε αυτές τις τρεις δεκαετίες ζωής...

Η NetU έχει μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα που αποτελεί σημαντικό πυλώνα της επιτυχία της. Είμαστε εταιρεία υπηρεσιών και βασιζόμαστε στους ανθρώπους μας. Εκτιμώντας το ανθρώπινό της δυναμικό και επενδύοντας σε αυτό, η NetU κατάφερε να δημιουργήσει την κατάλληλη εταιρική κουλτούρα, έχοντας τους ανθρώπους της σύμμαχο στην επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

Η κουλτούρα αυτή μεταφέρεται και στον πελάτη, τον οποίο σεβόμαστε και αντιμετωπίζουμε ως συνεργάτη, έχοντας ως μοναδική επιδίωξη την επίτευξη των στόχων του σε πνεύμα συνεργασίας και επαγγελματισμού.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συμπλήρωση τριών δεκαετιών ζωής. Σε αυτά τα χρόνια η NetU κατάφερε να καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή, εκπληρώνοντας το όραμα των ιδρυτών της. Είμαστε ταυτόχρονα αισιόδοξοι, γιατί διανύουμε την καλύτερη μας περίοδο, έχοντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στο μέλλον.

Ποια είναι τα ατού σας έναντι του ανταγωνισμού;

Θεωρώ ότι κυριότερο μας ατού είναι η εξειδίκευση στο λογισμικό. Η NetU από την ίδρυσή της επικεντρώνεται στο λογισμικό και έχει αποκτήσει εξελιγμένες ικανότητες και μοναδική για τα δεδομένα της Κύπρου τεχνογνωσία. Σε συνδυασμό με τις μεθοδολογίες που αξιοποιεί και το προσοντούχο της προσωπικό, μας επιτρέπει να εντοπίζουμε και να προτείνουμε την καταλληλότερη λύση και να την υλοποιούμε εντός χρονοδιαγραμμάτων και προϋπολογισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας.

Σχέδια για το αύριο

Τα σχέδια της NetU περιλαμβάνουν:

  • Προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού και των cloud λύσεων που διαθέτει στην κυπριακή αγορά.
  • Περαιτέρω εδραίωση στο δημόσιο και επέκταση σε τομείς που σήμερα δεν έχει ισχυρή παρουσία.
  • Ακόμα μεγαλύτερη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό, εξάγοντας την εξιδεικευμένη της τεχνογνωσία σε συγκεκριμένους τομείς του δημοσίου και υλοποιώντας τις cloud επιχειρηματικές λύσεις που προσφέρει.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης