Ψηφιακές λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις από τη MAPiTek

Δελτίο Τύπου  18/10/2021 10:34
Ψηφιακές λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις από τη MAPiTek

Ψηφιακές λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις από τη MAPiTek

Δελτίο Τύπου  18/10/2021 10:34

Η ασφάλεια του διαδικτύου και η προστασία δεδομένων ήταν το αντικείμενο του σεμιναρίου που διοργάνωσε πρόσφατα στη Λεμεσό η εταιρεία MAPiTek, μέλος του Ομίλου MAP S.Platis, σε συνεργασία με την εταιρεία ESET Cyprus.

Στο σεμινάριο με τίτλο «Cybersecurity and Data Protection Workshop» παρουσιάστηκαν νέες ολοκληρωμένες λύσεις για την ψηφιακή προστασία των υπολογιστών και άλλων συσκευών από κυβερνοεπιθέσεις, κακόβουλες ενέργειες και διαρροή δεδομένων. 

Event_banner

Τα εξειδικευμένα προγράμματα που προσφέρουν η MAPiTek και η ESET Cyprus, διασφαλίζουν όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής. Μεταξύ άλλων, παρέχονται:

  • Πλήρεις λύσεις Anti-virus/malware με έξυπνους αισθητήρες ανίχνευσης (Cybersecurity solutions with Advanced Threat Protection)
  • Ανίχνευση και απόκριση τελικού σημείου (Endpoint Detection and Response)
  • Προηγμένη προστασία για εφαρμογές Microsoft O365 (Advanced protection for Microsoft O365 applications)
  • Πλήρης κρυπτογράφηση δίσκου (Full Disk encryption)
  • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (Multifactor authentication)
  • Προστασία δεδομένων και compliance (Data Leakage Prevention)

Περαιτέρω, για το θέμα της διαρροής δεδομένων παρουσιάστηκαν λύσεις που εμποδίζουν τα ανθρώπινα λάθη, παρέχουν προστασία από κακόβουλες ενέργειες εντός και εκτός του οργανισμού, καθώς επίσης υποστηρίζουν τη διερεύνηση ενδεχόμενων ύποπτων περιστατικών. 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του σεμιναρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της MAPiTek, κ. Μάριος Γεωργίου, σημείωσε ότι «οι λύσεις που παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο αποτελούν μια ακόμα επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε με την ESET Cyprus και της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στην αγορά πληροφορικής, ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουμε με τους πελάτες μας και να εξετάσουμε λύσεις που προσφέρονται σε διάφορους κλάδους.

Η MAPiTek, έχοντας σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων πληροφορικής όπως Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Πληροφορικής, Δικτύωση, Ασφάλεια Δικτύου, Υποδομή Πληροφορικής, Διακυβέρνηση και Ασφάλεια Πληροφορικής, ERP, Λογισμικό Διαχείρισης Στόλου, CRM και Business Intelligence Systems. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο αξιόπιστες, διαφανείς και καινοτόμες λύσεις ψηφιακής ασφάλειας και προστασίας».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mapitek.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MAPiTek στο www.mapitek.com.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας