Ψηφιακές λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις από τη MAPiTek

Η ασφάλεια του διαδικτύου και η προστασία δεδομένων ήταν το αντικείμενο του σεμιναρίου που διοργάνωσε πρόσφατα στη Λεμεσό η εταιρεία MAPiTek, μέλος του Ομίλου MAP S.Platis, σε συνεργασία με την εταιρεία ESET Cyprus.

Στο σεμινάριο με τίτλο «Cybersecurity and Data Protection Workshop» παρουσιάστηκαν νέες ολοκληρωμένες λύσεις για την ψηφιακή προστασία των υπολογιστών και άλλων συσκευών από κυβερνοεπιθέσεις, κακόβουλες ενέργειες και διαρροή δεδομένων. 

 

Τα εξειδικευμένα προγράμματα που προσφέρουν η MAPiTek και η ESET Cyprus, διασφαλίζουν όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής. Μεταξύ άλλων, παρέχονται:

  • Πλήρεις λύσεις Anti-virus/malware με έξυπνους αισθητήρες ανίχνευσης (Cybersecurity solutions with Advanced Threat Protection)
  • Ανίχνευση και απόκριση τελικού σημείου (Endpoint Detection and Response)
  • Προηγμένη προστασία για εφαρμογές Microsoft O365 (Advanced protection for Microsoft O365 applications)
  • Πλήρης κρυπτογράφηση δίσκου (Full Disk encryption)
  • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (Multifactor authentication)
  • Προστασία δεδομένων και compliance (Data Leakage Prevention)

Περαιτέρω, για το θέμα της διαρροής δεδομένων παρουσιάστηκαν λύσεις που εμποδίζουν τα ανθρώπινα λάθη, παρέχουν προστασία από κακόβουλες ενέργειες εντός και εκτός του οργανισμού, καθώς επίσης υποστηρίζουν τη διερεύνηση ενδεχόμενων ύποπτων περιστατικών. 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του σεμιναρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της MAPiTek, κ. Μάριος Γεωργίου, σημείωσε ότι «οι λύσεις που παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο αποτελούν μια ακόμα επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε με την ESET Cyprus και της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στην αγορά πληροφορικής, ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουμε με τους πελάτες μας και να εξετάσουμε λύσεις που προσφέρονται σε διάφορους κλάδους.

Η MAPiTek, έχοντας σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων πληροφορικής όπως Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Πληροφορικής, Δικτύωση, Ασφάλεια Δικτύου, Υποδομή Πληροφορικής, Διακυβέρνηση και Ασφάλεια Πληροφορικής, ERP, Λογισμικό Διαχείρισης Στόλου, CRM και Business Intelligence Systems. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο αξιόπιστες, διαφανείς και καινοτόμες λύσεις ψηφιακής ασφάλειας και προστασίας».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mapitek.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MAPiTek στο www.mapitek.com.

Δειτε Επισης

Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη