Επιταχύνετε τη διείσδυση προϊόντος σας στην αγορά με Hybrid Cloud

Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι οργανισμοί για να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό; Υπάρχουν περιορισμοί για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε ένα τόσο γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον;

Ποιο είναι το στρατηγικό σχέδιο ενός οργανισμού που επιθυμεί καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα; Αυτές είναι οι προκλήσεις που αναγνωρίζει η IBM και για τις οποίες προσφέρει την λύση μέσω της αρχιτεκτονικής hybrid cloud.

Όταν πρόκειται για την ανάπτυξη μιας νέας καινοτόμου εφαρμογής, είτε για την επιτάχυνση του χρόνου παραγωγής, είτε για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής σε μια πλατφόρμα βασισμένη σε containers, ο τελικός στόχος είναι η βέλτιστη εμπειρία των πελατών. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις προκλήσεις, η IBM προώθησε την αρχιτεκτονική hybrid cloud στις επιχειρήσεις, η οποία είναι ο συνδυασμός των public cloud, private cloud και on-premise υποδομών.

Η hybrid cloud υποδομή είναι μια ανοιχτή, ευέλικτη, βέλτιστη από πλευράς κόστους υποδομή πληροφορικής που εναρμονίζει τη διαχείριση και την εφαρμογή για όλα τα παραπάνω. Έτσι, ένας οργανισμός μπορεί να εκτελέσει και να κλιμακώσει τον παραδοσιακό φόρτο εργασίας του ή το cloud περιβάλλον του στο πιο κατάλληλο υπολογιστικό μοντέλο.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ IBM HYBRID CLOUD ΥΠΟΔΟΜΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=S_XlOVExL4A

Τα IBM Cloud Paks έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να εφαρμόσουν έξυπνες ροές εργασιών στην επιχείρησή τους, ξεκλειδώνοντας τη δυναμική του Artificial Intelligence (AI) και την ευελιξία της Hybrid Cloud υποδομής

Η IBM έχει επίσης αναπτύξει το AI Ladder ως εξής:

√ Συλλογή: Απλοποίηση της συλλογής δεδομένων και της προσβασιμότητας.

√ Οργάνωση: Δημιουργία ενός ιδρύματος ανάλυσης έτοιμων για επιχειρήσεις.

√ Ανάλυση: Δημιουργία κλιμακούμενων και αξιόπιστων συστημάτων με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη.

√ Έγχυση: Ενσωμάτωση και βελτιστοποίηση συστημάτων σε ένα ολόκληρο επιχειρηματικό πλαίσιο.

√ Εκσυγχρόνιση: Φέρνοντας τις εφαρμογές και τα συστήματά σας AI στο cloud.

Η IBM, που ιδρύθηκε το 1911, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο που έχει τα περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας από οποιαδήποτε τεχνολογική εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Η IBM έχει κάνει πολλές σημαντικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις γύρω από την τεχνολογία μέσω των κορυφαίων υπηρεσιών της στον κλάδο. Σχεδόν 3.000 κυβερνητικές και εταιρικές οντότητες σε κρίσιμους τομείς υποδομής όπως χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες και υγειονομική περίθαλψη βασίζονται στην υβριδική πλατφόρμα cloud της IBM και στο Red Hat OpenShift για τον γρήγορο και αποτελεσματικό ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Ως επιχειρηματικός συνεργάτης της IBM, η ZEBRA είναι καλά εξοπλισμένη για να σας καθοδηγήσει στην προσπάθειά σας να εφαρμόσετε νέες στρατηγικές, να επενδύσετε πιο αποτελεσματικά και να μειώσετε τους κινδύνους ασφαλείας.

Η ZEBRA Consultants είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, λύσεις υποδομής, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενσωμάτωση συστημάτων και λύσεις cloud.

Η τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική μας εστίαση, επιτρέπει στους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τις τεχνολογικές τους προκλήσεις, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις IBM, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.zebrac.com/ibm , στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση sales@zebrac.com ή καλέστε στο +357 22028128.

 

 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση