Επιταχύνετε τη διείσδυση προϊόντος σας στην αγορά με Hybrid Cloud

Sponsored Article  11/10/2021 07:30
Επιταχύνετε τη διείσδυση προϊόντος σας στην αγορά με Hybrid Cloud

Επιταχύνετε τη διείσδυση προϊόντος σας στην αγορά με Hybrid Cloud

Sponsored Article  11/10/2021 07:30

Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι οργανισμοί για να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό; Υπάρχουν περιορισμοί για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε ένα τόσο γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον;

Ποιο είναι το στρατηγικό σχέδιο ενός οργανισμού που επιθυμεί καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα; Αυτές είναι οι προκλήσεις που αναγνωρίζει η IBM και για τις οποίες προσφέρει την λύση μέσω της αρχιτεκτονικής hybrid cloud.

Όταν πρόκειται για την ανάπτυξη μιας νέας καινοτόμου εφαρμογής, είτε για την επιτάχυνση του χρόνου παραγωγής, είτε για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής σε μια πλατφόρμα βασισμένη σε containers, ο τελικός στόχος είναι η βέλτιστη εμπειρία των πελατών. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις προκλήσεις, η IBM προώθησε την αρχιτεκτονική hybrid cloud στις επιχειρήσεις, η οποία είναι ο συνδυασμός των public cloud, private cloud και on-premise υποδομών.

Η hybrid cloud υποδομή είναι μια ανοιχτή, ευέλικτη, βέλτιστη από πλευράς κόστους υποδομή πληροφορικής που εναρμονίζει τη διαχείριση και την εφαρμογή για όλα τα παραπάνω. Έτσι, ένας οργανισμός μπορεί να εκτελέσει και να κλιμακώσει τον παραδοσιακό φόρτο εργασίας του ή το cloud περιβάλλον του στο πιο κατάλληλο υπολογιστικό μοντέλο.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ IBM HYBRID CLOUD ΥΠΟΔΟΜΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=S_XlOVExL4A

2

Τα IBM Cloud Paks έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να εφαρμόσουν έξυπνες ροές εργασιών στην επιχείρησή τους, ξεκλειδώνοντας τη δυναμική του Artificial Intelligence (AI) και την ευελιξία της Hybrid Cloud υποδομής

3

Η IBM έχει επίσης αναπτύξει το AI Ladder ως εξής:

√ Συλλογή: Απλοποίηση της συλλογής δεδομένων και της προσβασιμότητας.

√ Οργάνωση: Δημιουργία ενός ιδρύματος ανάλυσης έτοιμων για επιχειρήσεις.

√ Ανάλυση: Δημιουργία κλιμακούμενων και αξιόπιστων συστημάτων με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη.

√ Έγχυση: Ενσωμάτωση και βελτιστοποίηση συστημάτων σε ένα ολόκληρο επιχειρηματικό πλαίσιο.

√ Εκσυγχρόνιση: Φέρνοντας τις εφαρμογές και τα συστήματά σας AI στο cloud.

Η IBM, που ιδρύθηκε το 1911, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο που έχει τα περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας από οποιαδήποτε τεχνολογική εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Η IBM έχει κάνει πολλές σημαντικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις γύρω από την τεχνολογία μέσω των κορυφαίων υπηρεσιών της στον κλάδο. Σχεδόν 3.000 κυβερνητικές και εταιρικές οντότητες σε κρίσιμους τομείς υποδομής όπως χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες και υγειονομική περίθαλψη βασίζονται στην υβριδική πλατφόρμα cloud της IBM και στο Red Hat OpenShift για τον γρήγορο και αποτελεσματικό ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Ως επιχειρηματικός συνεργάτης της IBM, η ZEBRA είναι καλά εξοπλισμένη για να σας καθοδηγήσει στην προσπάθειά σας να εφαρμόσετε νέες στρατηγικές, να επενδύσετε πιο αποτελεσματικά και να μειώσετε τους κινδύνους ασφαλείας.

Η ZEBRA Consultants είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, λύσεις υποδομής, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενσωμάτωση συστημάτων και λύσεις cloud.

Η τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική μας εστίαση, επιτρέπει στους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τις τεχνολογικές τους προκλήσεις, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις IBM, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.zebrac.com/ibm , στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση sales@zebrac.com ή καλέστε στο +357 22028128.

4

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας