To «Τεχνολογικό ThinkTank Cyprus Blockchain Technologies» στη δύναμη της ΟΕΒ

To «Τεχνολογικό ThinkTank Cyprus Blockchain Technologies», εντάσσεται στη δύναμη των Μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Το Cyprus Blockchain Technologies (CBT) είναι μη κερδοσκοπικό, αυτόνομο ThinkTank που ιδρύθηκε με σκοπό να ενώσει την κοινότητα σε σχέση με την τεχνολογία blockchain. Μέλη του Cyprus Blockchain Technologies είναι επιχειρήσεις και ακαδημαικά ιδρύματα από όλους τους κλάδους και τους τομείς δραστηριοτήτων, και κυρίως ακαδημαϊκό, οικονομικό, λογιστικό, διοικητικό, συμβουλευτικό, τεχνολογικό, καθώς και ενώσεις, εταιρείες και άτομα.

Tο ThinkTank στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, στον εντοπισμό ευκαιριών και την πρόοδο, όχι μόνο των Distributed Ledger Technologies (DLTs) και Blockchains, αλλά και άλλων αναδυόμενων τεχνολογιών μέσω εκστρατειών δικτύωσης, συζητήσεων, δράσεων και άλλων δημιουργικών ενεργειών, με σκοπό τη δημιουργία μιας πιο αξιόπιστης, ασφαλούς, διαφανούς, χωρίς αποκλεισμούς, δίκαιης, υψηλής ανταγωνιστικότητας και ψηφιακά μεταμορφωμένης αγοράς.

To Cyprus Blockchain Technologies ιδρύθηκε στις αρχές του 2017, με ιδρυτικά της μέλη το UCL Center for Blockchain Technologies, το Cyprus International Institute of Management (CIIM), την Τράπεζα Κύπρου και την Ελληνική Τράπεζα. Πρόσφατα το Think-and-Do Tank συγχωνεύτηκε με το Cyprus Blockchain Association και έγινε το μεγαλύτερο think tank στην Κύπρο.

Στη συνάντηση μεταξύ της ΟΕΒ και του Cyprus Blockchain Technologies, ο Γενικός Διευθυντής της OEB, κ. Μιχάλης Αντωνίου, αφού δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις προοπτικές της τεχνολογίας blockchain για τον επιχειρηματικό κόσμο, καλοσώρισε το νέο Μέλος στην μεγάλη οικογένεια της ΟΕΒ δηλώνοντας ότι θα έχει κάθε δυνατή στήριξη.

Από την άλλη, ο Πρόεδρος του Cyprus Blockchain Technologies, Δρ. Ανδρέας Ασσιώτης, δήλωσε ότι είναι με ιδιαίτερη χαρά που εντάσσονται στην ΟΕΒ, η οποία αποτελεί ένα από τους πιο σημαντικούς πυλώνες της επιχειρηματικότητας, με εκπροσώπηση από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023