BDO: Λύσεις τεχνολογικού κινδύνου σε 167 χώρες (video)

Με παρουσία σε 167 χώρες, η BDO αποτελεί ένα παγκόσμιο κολοσσό παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών που απασχολεί 90.000 επαγγελματίες. Όσον αφορά την Κύπρο, διαθέτει γραφεία σε Λευκωσία και Λεμεσό μέσω των οποίων εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της σε ολόκληρο το νησί.

Για τις υπηρεσίες που παρέχει η BDO αλλά και το συνέδριο που πρόκειται να οργανώσει στις 15 Σεπτεμβρίου, υπό τον τίτλο «Information Security & Data Privacy Conference» μίλησε στο InBusiness TV, o Δρ Αλέξης Μιχαήλ, Head of Technology Risk Advisory της BDO Cyprus.

Ποιοι είναι οι πελάτες των υπηρεσιών τεχνολογικού κινδύνου της BDO;
Με τις κυβερνοεπιθέσεις να μην αποτελούν πλέον είδηση, αλλά μέρος της καθημερινότητάς μας, θεωρούμε πως η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελούν το Α και το Ω μιας επιτυχημένης επιχειρηματικής στρατηγικής. Συνεπώς, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε «ομοϊδεάτες» οργανισμούς - κάθε μεγέθους και πεδίου δράσεως - που αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας, σε κάθε έκφανση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Ποιες οι λύσεις της BDO όσον αφορά το Information Security και την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων;
Ενδεικτικά, κάποιες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων - ελέγχους πληροφοριακών συστημάτων και ασφάλειας πληροφοριών (IT/IS Audit), υπηρεσίες συμμόρφωσης με νομοθεσίες, κανονισμούς και διεθνή πρότυπα (π.χ. PSD2, GDPR, ISO 27001), υπηρεσίες ολικής διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών και ιδιωτικότητας (Information Security Officer as a Service & Data Protection Officer as a Service), υπηρεσίες σχεδιασμού πλάνων ανάκτησης από καταστροφή και επιχειρησιακής συνέχειας και πολλές άλλες που μπορείτε να βρείτε αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας.

Τι θα παρακολουθήσουμε στο «Information Security & Data Privacy Conference»;
Στο συνέδριο θα παρακολουθήσουμε, επιτέλους δια ζώσης, εγνωσμένου κύρους ομιλητές, από Κύπρο και εξωτερικό, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως σε μια ποικιλία θεμάτων ασφάλειας πληροφοριών και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ενδεικτικά, θα δούμε τις απειλές που καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική Ομάδα Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα δούμε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα ιδιωτικότητας, θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε το ερώτημα που συχνά πλανάται στους οργανισμούς «security vs privacy», θα δούμε τις απειλές που αντιμετωπίζουν χρηματοοικονομικά ιδρύματα της Κύπρου και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

Σε ποιους απευθύνεται το συνέδριο;
Το συνέδριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη των κυπριακών επιχειρήσεων, όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της οικονομίας, καθώς και σε άτομα άμεσα ή έμμεσα συνυφασμένα με τους τομείς της ασφάλειας πληροφοριών και της ιδιωτικότητας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: BDO

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη
Έντονος ανταγωνισμός στην ευρυζωνική πρόσβαση-Σταθερότητα στη διαδικτυακή και καλωδιακή τηλεόραση