Θωράκιση από κυβερνοαπειλές και προστασία δεδομένων

Κρίσιμοι τομείς της οικονομίας, όπως οι μεταφορές, η ενέργεια, η υγεία και ο χρηματοοικονομικός κλάδος, εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από τις ψηφιακές τεχνολογίες για την άσκηση των βασικών δραστηριοτήτων τους. Παρότι η ψηφιοποίηση προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες και δίνει λύσεις σε πολλές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Οικονομία, μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια της κρίσης της COVID-19, εκθέτει επίσης την οικονομία και την κοινωνία σε κυβερνοαπειλές.

Οι κυβερνοεπιθέσεις και τα κυβερνοεγκλήματα πολλαπλασιάζονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι δε μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στις ενέργειες αυτές εξελίσσονται διαρκώς.

Η ανάπτυξη ισχυρότερης δράσης στο πεδίο της κυβερνοασφάλειας, με στόχο να οικοδομηθεί ένας ανοικτός και ασφαλής κυβερνοχώρος, μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στα ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η BDO διοργανώνει την Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, το «Information Security and Data Privacy Conference».

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως σε μια ποικιλία θεμάτων ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Από τις τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα πιστοποίησης ασφάλειας και GDPR, μέχρι την ταχεία εξέλιξη του τοπίου απειλών που επικρατούν στον κυβερνοχώρο.

Παράλληλα, θα δοθεί η ευχέρεια ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, corporate branding & awareness, δικτύωση και συνεργασία.

Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε Chief data Officers, Chief Privacy Officers, Chief Executive Officers, Chief Financial Officers, Chief Operating Officers, Chief Managing Directors, Marketing και HR Directors και άλλα ανώτερα στελέχη από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

 

Οργανωτής: BDO

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης