TheSoul Publishing: Tο πρώτο στούντιο παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου που φτάνει τις 100 δισ. προβολές

Η TheSoul Publishing, το παγκόσμιο ψηφιακό στούντιο με έδρα την Κύπρο, γίνεται το πρώτο στούντιο παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου που φτάνει τις 100 δισ. προβολές στα κοινωνικά δίκτυα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία ερευνών. Έχοντας αγκαλιαστεί από τους χρήστες των πιο δημοφιλών κοινωνικών δικτύων – όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok, το YouTube, το Pinterest και το Snap – η TheSoul Publishing, έχει εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς περιεχομένου στον κόσμο.

Το Tubular Labs, η σελίδα που παρέχει στατιστικά στοιχεία για βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, κατατάσσει την TheSoul Publishing νούμερο 1 σε προβολές σε YouTube και Facebook, από τον Οκτώβριο του 2020. Η κατάταξη αυτή τοποθετεί την εταιρία πιο ψηλά από πρωταρχικά στούντιο και θρυλικές εταιρίες του χώρου, όπως για παράδειγμα τις Walt Disney, ViacomCBS, Comcast, Moonbug, WarnerMedia, Sony Pictures Entertainment, Jellysmack, και άλλες.

Το πορτφόλιο των καναλιών της TheSoul Publishing συμπεριλαμβάνει το 5-Minute Crafts, το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα Top-10 κανάλια του YouTube, το Bright Side, το 123 GO!, το Avocado Couple, το La La Life, το Teen-Z, το Slick Slime Sam, και άλλα.

Το περιεχόμενο της TheSoul Publishing σε Facebook, YouTube και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενσωματώνει μεταξύ άλλων και ζωηρά animation, εντυπωσιακά stop motion και εμπνευσμένες χειροτεχνίες, πετυχαίνοντας 250 δισεκατομμύρια λεπτά θέασης - τα οποία αντιστοιχούν σε σχεδόν 500,000 χρόνια θέασης μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Ο Arthur Mamedov, COO της TheSoul Publishing, δήλωσε σχετικά: «Παρόλο που αριθμοί αυτού του βεληνεκούς είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και αποτελούν ένα πολύ καλό λόγο για να το γιορτάσεις, υπάρχουν πολλά περισσότερα πέρα από αυτά τα ορόσημα. Έχουμε μια εκπληκτική ομάδα που ανεβάζει συνεχώς τον πήχη μέρα με τη μέρα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε κι άλλες εξελίξεις, καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας. Το όραμα μας για το πως θα χτίσουμε πάνω στην υφιστάμενη επιτυχία του περιεχομένου που παράγουμε, είναι ξεκάθαρο. Το ψυχαγωγικό περιεχόμενο μας έχει παγκόσμια απήχηση και διανέμεται μέσα από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης».

Η ικανότητα της TheSoul Publishing να παραμένει στην κορυφή των trends, να προσαρμόζει το περιεχόμενο στις προτιμήσεις του κοινού, και να παράγει θετικά και συναρπαστικά βίντεο, συνέβαλαν στο να φτάσει η εταιρία τις 100 δισεκατομμύρια προβολές. Το ορόσημο αυτό αναδεικνύει την TheSoul Publishing ως την καλύτερη διαδικτυακή πηγή για ανεβαστικό και ελκυστικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας. Το επίτευγμα αυτό έρχεται αμέσως μετά το ορόσημο Απριλίου, όπου η TheSoul Publishing ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπρόσθετα, έχει πρόσφατα αναγνωριστεί από το Tubular Labs για το ευρέως διαδεδομένο και δημοφιλές περιεχόμενό της, καταφέρνοντας να κατακτήσει την πρώτη θέση στα Tubular Labs’ 2020 Awards, έχοντας τους περισσότερους θεατές το 2020 (644 εκατομμύρια, στην ίδια θέση με την Walt Disney).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της TheSoul Publishing.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση