Τώρα διαθέσιμο και στην Κύπρο, το #1 Εργαλείο Παρακολούθησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από την Talkwalker!

Γνωρίζετε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για την επωνυμία τα προϊόντα η τις υπηρεσίες σας, Πως αντιμετωπίζει το κοινό τις καμπάνιες σας στο Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης; Πως ξεχωρίζετε διαδικτυακά από τον ανταγωνισμό σας; Πώς αισθάνονται οι καταναλωτές για εσάς; Η φήμη σας αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, και ιδιαίτερα στις μέρες μας, όπου το διαδίκτυο είναι ‘’γεμάτο’’ από απόψεις για την εταιρεία σας (φήμη, εμπορική επωνυμία, προϊόντα, υπηρεσίες) είναι καιρός να ακούσετε τι έχουν να πουν για εσάς!

Η εταιρεία Infocredit Group παρουσιάζει στην κυπριακή αγορά το Talkwalker, το #1 εργαλείο Παρακολούθησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που σας βοηθά να προστατεύσετε τη φήμη σας στο διαδίκτυο και να διαχειριστείτε τους κινδύνους σε πραγματικό χρόνο. Εγγραφείτε τώρα στο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "Power of Social Listening and Analytics for the Organization" που διοργανώνεται στις 29 Ιουνίου στις 16.00 (EEST) και ανακαλύψτε τα πάντα για αυτή την πρωτοποριακή λύση που αλλάζει την πληροφόρηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μέσα από την διαδραστική παρουσίαση θα  αντιληφθείτε  τη σημασία της κοινωνικής ακρόασης σε σχέση με την φήμη σας, θα ακούσετε πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορεί να εφαρμοστεί στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής σας και να ενημερωθείτε πως κορυφαίες εμπορικές επωνυμίες διεθνώς έχουν αξιοποιήσει (και επωφεληθεί) στο έπακρον από το συγκεκριμένο εργαλείο. Συγκεκριμένα:

  • Κατανοήστε τη σημασία της κοινωνικής ακρόασης για την φήμη σας και πως μπορεί να βελτιωθεί
  • Κατανοήστε τον αντίκτυπο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην ‘υγεία’ της φήμης σας
  • Παρακολουθήστε τον ανταγωνισμό
  • Προβλέψετε νέες τάσεις και αναπτύξτε καλύτερες καμπάνιες   

 

Εισηγητής της παρουσίασης είναι ο Eduard Goll Kevesic, Ανώτερο στέλεχος της εταιρείας Talkwalker που καλύπτει τις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με μεγάλη εμπειρία στην ανάλυση δεδομένω επικοινωνίας για επιχειρήσεις.

Το webinar απευθύνεται σε διαφημιστικά γραφεία, ΜΜΕ, γραφεία δημοσιών σχέσεων, διευθυντές και στελέχη: μάρκετινγκ, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, account executives, σύμβουλους μάρκετινγκ και άλλα στελέχη που επιθυμούν να ενημερωθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Talkwalker, επικοινωνήστε στο +357 22 238 242 (κα Εύη Σταύρου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο estavrou@infocreditgroup.com.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης