Νέα σειρά Multiboard Light από την Prestigio

Οι διαδραστικοί πίνακες Multiboard Light τροφοδοτούνται με λειτουργικό σύστημα Android και έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, που εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα.

Όπως με όλα τα άλλα μοντέλα Prestigio Multiboard,  από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά τους είναι η ποιότητα οθόνης και εικόνας. Η οθόνη αφής του Multiboard είναι η καλύτερη στην κατηγορία του και υποστηρίζει 20 σημεία αφής και 10 ταυτόχρονα σημεία γραφής, συμπεριλαμβανομένης μιας δυνατότητας που επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά χρώματα. Διαθέτουν επίσης ειδικούς αισθητήρες φωτός και ισχυρό ηχοσύστημα.

Το Prestigio Multiboard Light διαθέτει πολλές θύρες για τη σύνδεση πρόσθετων συσκευών, περιφερειακών υπολογιστών και μονάδων USB. Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις θύρες (συμπεριλαμβανομένου του USB Type-C) βρίσκονται στον μπροστινό πίνακα, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέονται ή να φορτίζουν οποιονδήποτε τύπο συσκευών που χρειάζονται για παρουσιάσεις ή βιντεοδιασκέψεις με μέγιστη ευκολία.

Οι διαδραστικοί πίνακες Multiboard Light μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως σημεία πρόσβασης Wi-Fi, για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση μιας σύνδεσης δικτύου.

Οι διαδραστικοί πίνακες Prestigio Multiboard Light θα διατίθενται σε δύο μεγέθη οθόνης: 65 και 75 ίντσες. Χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους, χωράνε εύκολα σε κάθε δωμάτιο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια της συσκευής: η μεταλλική θήκη και το γυαλί παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας από τυχόν εξωτερικές κρούσεις.

Το Prestigio Multiboard Light είναι μια απλή και προσιτή λύση που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε δωμάτιο σε έναν σύγχρονο διαδραστικό χώρο μέσα σε λίγα λεπτά!

 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Σπάει τη σιώπη της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου