Η Epic γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Τη Δευτέρα 17 Μαΐου, η Epic τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών η οποία και φέτος γιορτάζεται εν μέσω της πανδημίας που επηρεάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

To θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών αντανακλά το βασικό ρόλο της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας (ICT) στη ζωή μας και επικεντρώνεται στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σήμερα, σχεδόν το σύνολο της επικοινωνίας διεκπεραιώνεται μέσα από την τεχνολογία και τις υποδομές που παρέχει. Η πανδημία επιτάχυνε τις εξελίξεις καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έμαθαν να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα από το διαδίκτυο. Εταιρείες, πανεπιστήμια, λιανικό εμπόριο καθώς και τμήματα του δημοσίου τομέα προσάρμοσαν τα συστήματα τους και πέρασαν στην online εποχή. Η τηλεργασία, οι διαδικτυακές εφαρμογές διασκέψεων, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία από το σπίτι έγιναν μέρος της ζωής μας τον τελευταίο χρόνο με τα δίκτυα να δέχονται την περισσότερη ζήτηση και φόρτο από ποτέ.

Στην εποχή που η εξ’ αποστάσεως επικοινωνία μετατράπηκε σε θέμα δημόσιας υγείας, η Epic πρωταγωνιστεί και συμβάλει στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει την πανδημία.

Οι λύσεις της Epic προτιμήθηκαν και διακρίθηκαν. Το δίκτυό της, έπειτα από συνεχείς αξιολογήσεις έχει βραβευθεί τέσσερεις φορές σε λιγότερο από ένα χρόνο από δύο διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων. Ookla και umlaut ανέδειξαν την Epic ως το ‘Γρηγορότερο δίκτυο κινητής της Κύπρου’ και το ‘Καλύτερο δίκτυο κινητής της Κύπρου’ αντίστοιχα και εδραίωσαν την Epic στην κορυφή ως το Νο1 δίκτυο κινητής στη Κύπρο.

Η Epic συνεχίζει να προσφέρει αδιάλειπτη επικοινωνία και τεχνολογία αιχμής στους συνδρομητές της σε όλη την Κύπρο. Αξιοποιώντας τα δίκτυα νέας γενιάς, το δίκτυο οπτικών ινών Epic Fiber, δίνει στους συνδρομητές την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε ένα πιο δυνατό, πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο διαδίκτυο, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του mobile internet ως το πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, η Epic δημιούργησε νέα πλάνα κινητής με πολύ περισσότερα data σε χαμηλές τιμές και τα προσφέρει μέχρι τέλος Μαΐου με 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες.

Με μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις τεχνολογίας που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των συνδρομητών της, η Epic τιμά και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών προσφέροντας ακόμη περισσότερα, ενώ ως το Νο1 δίκτυο κινητής στη Κύπρο συνεχίζει να παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της για ένα εξαιρετικό δίκτυο με πραγματική οικονομία.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση