CL8 – Το 7ο μέλος του Κυπριακού Internet Exchange – CYIX

Η CL8 ανακοινώνει την ένταξή της στο Κυπριακό Internet Exchange - CYIX.  Οι πελάτες της CL8 θα απολαμβάνουν από τώρα και στο εξής τα οφέλη που συνδέονται με την τοπική απευθείας σύνδεση με το Κυπριακό Internet Exchange, όπως  αυξημένη ταχύτητα και καλύτερη απόδοση, δηλαδή χαμηλότερο latency and ψηλοτερο bandwidth. Η εταιρεία ανταλλάσσει τώρα διαδικτυακή κίνηση απευθείας με τους άλλους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και είναι μέρος της Κυπριακής δικτυακής υποδομής.

Η σύνδεση με το CYIX αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα του δικτύου της και να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση δικτυακής συνδεσιμότητας.  Επιπλέον, αυτή η σύνδεση θα επιτρέψει στη CL8 και στους πελάτες της να επωφεληθούν από το μειωμένο κόστος τοπικού διαδικτύου στην Κύπρο.

Με βάση τη Λεμεσό, η CL8 είναι ένα Data Center που παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών. Με τις πρωτοποριακές της εγκαταστάσεις, την υπερσύγχρονη τεχνολογία και τις καινοτόμες υπηρεσίες, η CL8 παρέχει υπηρεσίες Data Center και Cloud στην τοπική και διεθνή αγορά.  Η Το CL8 είναι το μόνο ανεξαρτητο, υπερσύγχρονο Κέντρο Δεδομένων Tier III στην Κύπρο. Η πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Uptime των Η.Π.Α., είναι το πιο αξιόπιστο παγκόσμιο πρότυπο για τον σωστό σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία των Κέντρων Δεδομένων. Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί παράδειγμα των υψηλών προδιαγραφών που ακολουθούνται, καθώς και της ομαλής και αδιάκοπης λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023