Primetel: 15 χρόνια ασταμάτητης επικοινωνίας με έκπτωση έως 40% στα νέα προγράμματα Giga Smart

Η Primetel συμπληρώνει 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας και το γιορτάζει προσφέροντας νέα ανταγωνιστικά προγράμματα επικοινωνίας σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Πιστή στη δέσμευσή της για ποιοτική επικοινωνία με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους, η εταιρεία παρέχει μια σειρά επιλογών που καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες και καλεί τους καταναλωτές να κάνουν την επικοινωνία τους πιο Smart και πιο οικονομική από ποτέ!

Νέα προγράμματα Giga Smart με έκπτωση έως 40%
Τα νέα προγράμματα κινητής Giga Smart αποτελούν την πιο έξυπνη value for money επιλογή. Παρέχουν περισσότερη έως και απεριόριστη ομιλία και περισσότερα δεδομένα για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τον κόσμο του Internet πιο ελεύθερα και οικονομικά.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 15 χρόνια, προσφέρονται σε προνομιακές τιμές με μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν ακόμη και 40% για ένα ολόκληρο χρόνο. Επιπλέον, είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε συνδρομητή αφού ξεκινούν από μόλις €4.79 για το πρόγραμμα Giga Smart S και φτάνουν τα €22.99 στο Giga Smart XL με απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα SMS και 8GB mobile Internet.

Απεριόριστα δεδομένα στο κινητό με Giga Unlimited
Οι συνδρομητές της Primetel που δεν θέλουν κανένα περιορισμό επιλέγουν τα νέα προγράμματα κινητής Giga Unlimited! Έτσι μπορούν να σερφάρουν, να μιλούν, να στέλνουν, να παίζουν, να ποστάρουν, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν ασταμάτητα από μόνο €29,90 το μήνα. Απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται το περιεχόμενο που επιθυμούν, όπως βίντεο, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, gaming, πλοήγηση στο Internet, ξένοιαστα, χωρίς το άγχος των επιπλέον χρεώσεων!

Ακόμη υψηλότερες ταχύτητες Internet στο σπίτι με νέες μειωμένες τιμές!
Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν Internet από €21.99/μήνα, αλλά και να συνδυάσουν Internet με όλο το κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο από μόνο €39.90/ μήνα!

Το δίκτυο Fiber, είναι διαθέσιμο σε όλα τα κέντρα των πόλεων και επεκτείνεται συνεχώς, προσφέροντας σύνδεση 100Mbps με μόνο €29.99 το μήνα!

Επιπλέον, η Primetel στηρίζει τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντας έκπτωση 50% στην υπηρεσία internet για όλο το 2021!

Smartphone με €0 αρχικά
Όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι πελάτες που θα συνδεθούν με τα προγράμματα κινητής Giga Smart ή Giga Unlimited μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους smartphone με €0 αρχικά, μέσα από μια εκτεταμένη γκάμα επιλογών σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Tablet με €5 και smartphone με €1 επιπλέον/μήνα
Αντίστοιχα με σύνδεση στα προγράμματα Giga Unlimited ή Giga Smart, οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να αποκτήσουν 4πύρηνο 4G Tablet Alcatel 3T 32GB με μόνο €5 επιπλέον στο μηνιαίο πάγιο ή Smartphone Alcatel 1SE 32GB με 8πύρηνο επεξεργαστή, μεγάλη οθόνη 6,22” HD, τριπλή κάμερα και μπαταρία 4000mAh με μόνο €1/μήνα επιπλέον.

Ακουστικά ASUS TUF αξίας €89
Όλοι όσοι συνδεθούν σε ένα από τα προγράμματα κινητής μέσω της ιστοσελίδας της Primetel ή της εφαρμογής MyPrimetel App, παίρνουν δωρεάν τα gaming ακουστικά ASUS TUF H3 αξίας €89 για να απολαμβάνουν την απόλυτη ηχητική εμπειρία. Μια ιδανική λύση για τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και ασταμάτητο Online gaming.

Μάθε περισσότερα στο primetel.com.cy 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future