Στη Cytavision μέχρι το 2024 οι διοργανώσεις της UEFA

Η Cyta έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των UEFA Champions League (UCL), UEFA Europa League (UEL), UEFA Youth League (UYL) και της νέας διοργάνωσης UEFA Europa Conference League (UECL), για την τριετία 2021-2024, επισφραγίζοντας έτσι 15 χρόνια συνεχούς μετάδοσης των αθλητικών διοργανώσεων της UEFA, από τη Cytavision.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Καταναλωτικής Αγοράς της Cyta, Πέτρος Χαραλάμπους ανέφερε, «Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων μετάδοσης των διοργανώσεων της UEFA, αποτελεί έμπρακτη υλοποίηση της στρατηγικής μας για προσφορά πλούσιου και ποιοτικού αθλητικού περιεχομένου στους πελάτες μας. Από φέτος, θα προβάλλονται και αγώνες της νέας διοργάνωσης UEFA Europa Conference League στην οποία αναμένεται ευρεία συμμετοχή κυπριακών ομάδων».

Από πλευράς της UEFA, o Guy-Laurent Epstein, UEFA Events SA Marketing Director, σημείωσε, «Η UEFA είναι πολύ ευχαριστημένη που θα συνεχίσει και για τα επόμενα τρία χρόνια τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Cytavision. H ανανέωση των δικαιωμάτων επιβεβαιώνει ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Κύπρο θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υψηλή ποιότητα και τη διευρυμένη κάλυψη των καλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ευρώπης».

Μαζί με μια μεγάλη ποικιλία άλλων διεθνών διοργανώσεων ποδοσφαίρου και δημοφιλών αθλημάτων, όπως καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, τένις και μηχανοκίνητος αθλητισμός, οι διοργανώσεις της UEFA θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέσω του πρόσθετου πακέτου «Διεθνές Ποδόσφαιρο και άλλα Αθλήματα», με μηνιαίο τέλος €12,90 (συμπ. ΦΠΑ). Επιπλέον, οι συνδρομητές του συγκεκριμένου πακέτου μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες και μέσω της εφαρμογής CytavisionGo, όπου και αν βρίσκονται.  

Πληροφορίες για όλα τα πακέτα της Cytavision βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv-packages και αναλυτικά όλο το αθλητικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/cytavision-sports-content. Στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv-live-sports-events παρουσιάζεται το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής όλων των αγώνων.

Παραγγελίες μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας ή εναλλακτικά στο Κέντρο Επαφής Πελάτη, στο τηλέφωνο 132 και στα Καταστήματα Cyta Παγκύπρια. 

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023