Aruba Instant On: Η νέα, έξυπνη λύση Wi-Fi κατακτά της κυπριακές επιχειρήσεις

Επιτέλους ένα ασύρματο Wi-Fi, απόλυτα ασφαλές, υψηλής τεχνολογίας και με σεβασμό στο budget της μικρομεσαίας επιχείρησης, βρίσκεται πλέον στη διάθεση και των κυπριακών επιχειρήσεων που αποζητούν απλοποίηση στη λειτουργία τους, χωρίς φυσικά να υστερούν σε ποιότητα και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση.

Η νέα, έξυπνη δικτυακή λύση φέρει το όνομα Aruba Instant On. Πρόκειται ουσιαστικά για δικτυακό εξοπλισμό Wi-Fi της Hewlett Packard Enterprise, επίσημος διανομέας του οποίου στον τόπο μας είναι η εταιρεία A.T. Multitech Corporation Ltd.

Πώς λειτουργεί

Το Aruba Instant On απαντά με τη λέξη «ευκολία» στο τρίπτυχο της εγκατάστασης, των ρυθμίσεων και της λειτουργίας που απασχολεί πάντοτε κάθε επιχείρηση.

Οι ρυθμίσεις του είναι ιδιαίτερα απλές, καθώς δεν απαιτούνται πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης όπως συμβαίνει σε μια ενσύρματη δικτύωση. Παράλληλα, το κόστος του αποτελεί εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή για τις επιχειρήσεις.

Ειδικότερα τώρα, που η πανδημία έχει ανατρέψει τα δεδομένα στη λειτουργία των επιχειρήσεων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εφαρμόζει πλέον την εξ αποστάσεως εργασία, το Aruba Instant On αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Από τη μια η τεχνολογία Smart Mesh διασφαλίζει τη συνδεσιμότητα αλλά και την ασφάλεια στην επικοινωνία, ενώ από την άλλη τα νέα access points υποστηρίζουν το εξελιγμένο πρωτόκολλο Wi-Fi 6, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες συσκευές, ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις και μειώνει την κατανάλωση.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι μέσω του mobile app ο έλεγχος και η διαχείριση γίνονται εξίσου απλά από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή από το κινητό σας τηλέφωνο. Το σίγουρο είναι πως δεν απαιτείται εξιδεικευμένη γνώση στη χρήση του και η όλη διαδικασία γίνεται απλά, μέσα από λίγα βήματα.

 

Ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση

Στην ερώτηση αν η ασφάλεια απαιτεί επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Όποιος αποφασίσει να κάνει χρήση αυτή της έξυπνης λύσης, δεν πρέπει να φοβάται κρυφές χρεώσεις ή επιπλέον εξοπλισμούς ασφάλειας που κοστίζουν, επειδή στην προκειμένη απλά δεν υπάρχουν.

Τόσο ο κατασκευαστής όσο και ο επίσημος διανομέας στην Κύπρο διαμηνύουν ότι η ασφάλεια αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για κάθε πελάτη, και κατά συνέπεια δεν προϋποθέτει επιπλέον κόστος.

Επ’ αυτού το Aruba Instant On περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας και χαρακτηριστικά security, τα οποία είναι σε θέση να αποτρέψουν κακόβουλες δραστηριότητες και να θωρακίσουν τα δεδομένα -ευαίσθητα και μη- κάθε οργανισμού.

Ταχύτατο δίκτυο

Οι ταχύτητες του Ίντερνετ αποτελούν ένα από τα κύρια ζητήματα που απασχολούν έντονα τις επιχειρήσεις, προτού αποφασίσουν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου.

Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Aruba Instant On, καθώς εκτός από τη δυνατότητα ταχύτατης επικοινωνίας και πλοήγησης, εντοπίζει άμεσα τα οποιαδήποτε σφάλματα και ενημερώνει την ίδια στιγμή για αυτά, γεγονός που επιτρέπει στην επιχείρηση να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο.

Δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας

Χάρη στις πολλαπλές δυνατότητές του, το Aruba Instant On επιτρέπει κατά την εξ αποστάσεως εργασία τη σύνδεση, τον έλεγχο και την προστασία όλων των δικτυακών συσκευών, ακόμα και τις smart home IoT, είτε είναι ενσύρματες, είτε ασύρματες.

Ποιες επιχειρήσεις αφορά

Το Aruba Instant On αφορά κάθε μικρομεσαία επιχείρηση που συμπεριφέρεται έξυπνα και ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, άρα και τη νέα γενιά της τεχνολογίας. Τα οφέλη από τη χρήση του είναι πραγματικά πολλαπλά.

Εφόσον οι εργαζόμενοι μπορούν να εργαστούν μόνο με το ασύρματο δίκτυο, αμέσως γίνεται εξοικονόμηση των πόρων που θα απαιτούνταν για την εγκατάσταση της καλωδίωσης.

Επιπλέον, καταγράφεται αύξηση της παραγωγικότητας λόγω της ελευθερίας κίνησης, μαζί με την απρόσκοπτη πρόσβαση στη βάση δεδομένων κάθε οργανισμού, ανά πάσα στιγμή.

Το Aruba Instant On περιλαμβάνει διάφορες συσκευές και συνδυασμούς που καλύπτουν κάθε δυνατή ανάγκη της μικρομεσαίας επιχείρησης και σε κάθε περιβάλλον, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε όσους εργάζονται εξ αποστάσεως.

Μπορεί επίσης να στηρίξει οποιοδήποτε κλάδο που σχετίζεται με τη φιλοξενία και την εστίαση, την εκπαίδευση κ.ά.

Για περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://www.multitech.com.cy/ARUBA%20NETWORKING.html

Δειτε Επισης

Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη
Έντονος ανταγωνισμός στην ευρυζωνική πρόσβαση-Σταθερότητα στη διαδικτυακή και καλωδιακή τηλεόραση