Η TBWA\Entelia... πίσω από τη νέα τηλεοπτική εκστρατεία της Cablenet, “For A Better Life”

Τα ανατρεπτικά μυαλά της TBWA\Entelia, δημιούργησαν τη νέα τηλεοπτική εκστρατεία της Cablenet, προβάλλοντας τη βασική φιλοσοφία της εταιρείας με κεντρικό άξονα το “For A Better Life” μέσω ενός δυναμικού και γεμάτου έμπνευση μανιφέστο!

Η νέα παραγωγή, αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας της TBWA\Entelia και της Cablenet, ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της προβολής και επικοινωνίας. Σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Γρηγόρη Ρέντη και παραγωγή της Semio Productions, η ταινία βασίζεται στη διαχρονική επιθυμία του ανθρώπου να εξερευνάει χωρίς όρια, να εμπνέεται δημιουργικά και να δημιουργεί αποτελεσματικά.

Όπως αναφέρεται στο τηλεοπτικό σποτ, η Cablenet δεν είναι εδώ για να προσφέρει μόνο υπηρεσίες και προϊόντα τεχνολογίας για το αύριο, αλλά είναι εδώ για να δίνει ελπίδα σε όλους όσοι ονειρεύονται. Δεν γιορτάζει την εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Την εξέλιξη του κάθε ενός ξεχωριστά, μέσα σε μία καλύτερη ζωή.

Το κεντρικό μήνυμα “For A Better Life” μιλάει για το παρόν και το μέλλον, για: «Το όνειρο και τη δημιουργία που χρειάζονται διαρκώς στήριξη, υποστήριξη και… συνενοχή. Παρότρυνση, έμπνευση και παρακίνηση, γιατί μέσα σ’ ένα καλύτερο κόσμο, το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία και η δημιουργικότητα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο CEO της TBWA\Entelia, κ. Νεόφυτος Ταλιώτης.

Και συνεχίζει, προσθέτοντας ότι: «Η εμπειρία αυτών των τελευταίων 12 μηνών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κατέδειξε περισσότερο από ποτέ τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία απέναντι στην ανθρώπινη ανάγκη που συνεχώς θέλει να καινοτομεί. Η κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι στιγμή δημιουργίας. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, κυνηγάμε τα όνειρά μας, προσβλέπουμε σ’ ένα καλύτερο κόσμο, σ’ ένα κόσμο όμορφο. Το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που το δημιουργούν. Μέσα σε όμορφες, φωτεινές, γεμάτες χρώματα στιγμές. Heres tothe better life, λοιπόν! Η δημιουργικότητα με τέχνη που αποδεκτά και αποδεδειγμένα ομορφαίνει τη ζωή με τη μοναδική της ικανότητα να αγγίζει τα συναισθήματα όλων, γίνεται ο άξονας που στηρίζει ένα επαναστατικό μανιφέστο παρακίνησης, αρχών, αξιών και… καλύτερης ζωής».

Για την παραγωγή της ταινίας, εργάστηκε μία μεγάλη ομάδα συντελεστών από Κύπρο και Ελλάδα, με υψηλές και εντυπωσιακές προδιαγραφές για τα κυπριακά δεδομένα. Μέσα σε μία χρονιά, όπου οι τηλεοπτικές παραγωγές και τα διαφημιστικά κόστη μειώνονται συνεχώς, η TBWA\Entelia απέδειξε πως ακολουθώντας τη μεθοδολογία του Disruption -αυτό δηλαδή που ανατρέπει τη συμβατική αλήθεια και τον προκαθορισμένο τρόπο σκέψης- η επιτυχία είναι δεδομένη! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η Εταιρεία ανήκει σ’ ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα παγκοσμίως δίκτυα, την TBWA, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, με 350 γραφεία και 15 χιλιάδες ανθρώπους, έχοντας στον πυρήνα της το τρίπτυχο Σύμβαση - Ανατροπή - Όραμα!

Απολαύστε εδώ https
://bit.ly/2PtmugD τη νέα τηλεοπτική εκστρατεία της Cablenet
 

 

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης