Μπαίνει στο ΧΑΚ η NETinfo Plc

Την εισαγωγή της στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε η NETinfo Plc μετά από έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου σχετικά με την εισαγωγή μετοχών προς διαπραγμάτευση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι μετοχές έχουν ονομαστική αξία €0,22 η κάθε μία. Η Εταιρεία έχει ήδη υποβάλει αίτηση προέγκρισης στο ΧΑΚ για εισαγωγή των Μετοχών στην Εναλλακτική Αγορά, η οποία κατά την ημερομηνία της ανακοίνωσης (19 Μαρτίου 2021), βρισκόταν ακόμα στο στάδιο της εξέτασης.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η εταιρεία NETinfo Plc (η «Εταιρεία») γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου (η «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς») στις 18 Μαρτίου 2021 ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας, σχετικά με την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην ρυθμιζόμενη εναλλακτική αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (το «ΧΑΚ») (η «Εναλλακτική Αγορά») 12.820.670 συνήθων μετοχών ονομαστικής αξίας €0,22 η κάθε μια (οι «Μετοχές) που έχουν ήδη εκδοθεί. (το «Ενημερωτικό Δελτίο»).

Διαβάστε ακόμα:

Νέα καθήκοντα για Γιώργο Παντελή και Αντωνία Τσαγγάρη

Korantina: Η νέα εποχή στα ακίνητα, το Cap St. Georges και η αδικημένη Πάφος

 

Το παρόν Ενημερωτικό Δελτίο καταρτίστηκε με βάση τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2017/1129 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2017 σχετικά με το ενημερωτικό δελτίο που πρέπει να δημοσιεύεται κατά τη δημόσια προσφορά κινητών αξιών ή κατά την εισαγωγή κινητών αξιών προς διαπραγμάτευση σε ρυθμιζόμενη αγορά και την κατάργηση της οδηγίας 2003/71/ΕΚ (ο «Κανονισμός (EE) 2017/1129») και τις συναφείς κατ’ εξουσιοδότηση πράξεις αυτού (Κανονισμός (ΕΕ) 2019/980 και Κανονισμός 2019/979) οι οποίες τον συμπληρώνουν καθώς και τον περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμο του 2005 (όπως τροποποιήθηκε) της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά την έκταση που ισχύει μετά την έναρξη ισχύος του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129.

Η Εταιρεία έχει ήδη υποβάλει αίτηση προέγκρισης στο ΧΑΚ για εισαγωγή των Μετοχών στην Εναλλακτική Αγορά, η οποία κατά την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξέτασης.

Η έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου δεν θα πρέπει να νοείται ως έγκριση των Μετοχών που αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ κατόπιν έγκρισής του. Οι δυνητικοί επενδυτές θα πρέπει να μελετήσουν το Ενημερωτικό Δελτίο προτού προβούν σε επενδυτική απόφαση προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως τους δυνητικούς κινδύνους και τα οφέλη που συνδέονται με την απόφαση επένδυσης στις Μετοχές.

Επίσης, το παρόν Ενημερωτικό Δελτίο όπως έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα είναι διαθέσιμο χωρίς επιβάρυνση σε ηλεκτρονική μορφή:

• στην ιστοσελίδα του Ανάδοχου Υπεύθυνου Σύνταξης, www.sharelinksecurities.com,

• στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, netinfo.eu/investors.

• στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, www.cse.com.cy, και

• στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, www.cysec.gov.cy,

και σε έντυπη μορφή στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, στη διεύθυνση Αγλαντζιάς 23, Netinfo Building, 2108, Λευκωσία, Κύπρος.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση