Δημόσιες υπηρεσίες σχεδιασμένες στη βάση της εμπειρίας του πολίτη

Έχουν παρέλθει οι εποχές όπου οι χειρόγραφες σημειώσεις και επιστολές αποτελούσαν το μοναδικό μέσο επικοινωνίας και οι πολίτες τα βραδινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων για να ενημερωθούν. Οι τεχνολογικές ανακαλύψεις παρέχουν άμεση πρόσβαση στην ενημέρωση και στην πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο πολίτης μέσα από ένα scrolling στην οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου.

Η πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς, η διεκπεραίωση πληρωμών και αγορών πραγματοποιούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας από την πληθώρα εφαρμογών που έχουν αναπτύξει οι διάφοροι οργανισμοί.

Την ίδια ώρα, οι τεχνολογικές εξελίξεις δημιούργησαν προσδοκίες για το τρόπο με τον οποίον οι πολίτες αλληλεπιδρούν με κυβερνητικούς οργανισμούς. Οι πολίτες, στην ιδιωτική τους ζωή, βιώνουν μέσω των κινητών τους συσκευών, συνδέσεις με συνομηλίκους στο διαδίκτυο, εξατομίκευση βάσει γεωγραφίας, ταυτότητας και προτιμήσεων.

Η εκπλήρωση τέτοιων προσδοκιών απαιτεί από τις κυβερνήσεις να παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμένες γύρω από την εμπειρία του πολίτη και να απομακρυνθούν από τη γραφειοκρατία και τις περίπλοκες διαδικασίες.

Με στόχο να αναδείξει και να επεξηγήσεις τους τρόπους με τους οποίους οι τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από Hybrid Cloud και Artificial Intelligence μπορούν να βοηθήσουν τις υπηρεσίες του Δημοσίου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων πολιτών η  IBM διοργανώνει την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, στις 9:30 π.μ. μέχρι τις 11:30 π.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “The Public Sector is innovating with Hybrid Cloud”.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Μάριος Καπίρης, Manager της IBM Κύπρου.

Ο Μάριος Καπίρης διορίστηκες πρόσφατα Γενικός Διευθυντής της ΙΒΜ στην Κύπρο. Προηγουμένως κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην ΙΒΜ σε άλλες γεωγραφίες, με την πιο πρόσφατη ως Διευθυντής στο Systems and Technology Group της ΙΒΜ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.

Ο κ. Καπίρης είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) Computer Science& Marketing του Πανεπιστημίου του Keele (UK) και κατέχει μεταπτυχιακό (MSc) από το Leeds University Business School (UK) στο International Marketing Management. Είναι επίσης κάτοχος του τίτλου ACIM από το Chartered Institute of Marketing (UK). Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή στην IΒΜ Κύπρου το 2001, στο τμήμα πωλήσεων Hardware και στη συνέχεια διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων για το Systems and Technology Group για Ελλάδα και Κύπρο με βάση την Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.  

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IBM Cyprus

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business magazine, GOLD magazine

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future