Στην E.F. VisionSoft Ltd το βραβείο SAP Business One Partner Excellence Award 2020 σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Η SAP Κύπρου ανακοινώνει ότι το βραβείο SAP Business One Partner Excellence Award 2020 για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα απονέμεται στον εξουσιοδοτημένο SAP συνεργάτη E.F. VisionSoft Ltd. Το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει τους συνεργάτες με τη κορυφαία απόδοση για τη λύση SAP Business One, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού kick-off meeting για τους SAP Business One συνεργάτες που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Παράλληλα, ο κ. Φειδίας Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της VisionSoft Ltd, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται, επισκέφθηκε τα γραφεία της SAP στη Λευκωσία όπου παράλαβε το βραβείο από τον κ. Μένοικο Μαυρομμάτη, Territory Sales Manager Κύπρου και Μάλτας.

Πληρώντας πολυάριθμα κριτήρια, όπως η επίτευξη πωλήσεων και η απόδοση, η  VisionSoft Ltd κέρδισε το φετινό βραβείο επιδεικνύοντας συνέπεια, ομαδικότητα και πελατοκεντρική προσέγγιση. Η επίτευξη του βραβείου αυτού κατά τη διάρκεια μιας πρωτοφανούς χρονιάς που επεφύλαξε αρκετές προκλήσεις για την οικονομία έχει ιδιαίτερη σημασία, αναγνωρίζοντας την αποφασιστικότητα της ομάδας της VisionSoft να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να υποστηρίξει τους πελάτες και τις εργασίες τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από τον Ιανουάριο του 2021, η Visionsoft είναι κάτοχος της πιστοποίησης SAP PartnerEdge Gold - της υψηλότερης βαθμίδας πιστοποίησης των συνεργατών της SAP. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αναγνωρίζει τις εξαιρετικές δυνατότητες, την εξειδίκευση στην τεχνολογία της SAP καθώς και τη δέσμευση στην παροχή επιχειρηματικής αξίας για τους πελάτες της SAP.

O Μένοικος Μαυρομμάτης, Territory Sales Manager Κύπρου και Μάλτας στην SAP Κύπρου, δήλωσε: «Το φετινό βραβείο απονέμεται σε έναν SAP Business One συνεργάτη που κατάφερε με τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά του να φτάσει στο επίπεδο Gold Partner, επιδεικνύοντας συνέπεια και συνεχή ανάπτυξη. Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της φετινής χρονιάς, η VisionSoft Ltd ανταπεξήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσελκύοντας και διαχειρίζοντας πολύ σημαντικούς πελάτες».

«Το βραβείο αυτό είναι μεγάλη τιμή και θα ήθελα να το μοιραστώ με την ομάδα μου μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας, της εξειδίκευσης και της δέσμευσης μας στην αριστεία» δήλωσε ο Φειδίας Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της VisionSoft Ltd. «Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της SAP για τη συνεχή υποστήριξή της, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση των δυνατοτήτων μας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας μέσω ανοιχτών καναλιών επικοινωνίας και στενής συνεργασίας».

Διαθέτοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη κυπριακή αγορά καθώς και μια ισχυρή ομάδα συμβούλων SAP, η VisionSoft Ltd. προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής υποδομής στους πελάτες της. Με τη μακροχρόνια εμπειρία και τη βαθιά κατανόηση των πραγματικών αναγκών των πελατών, ο εξουσιοδοτημένος SAP συνεργάτης πωλεί, εφαρμόζει και υποστηρίζει τη λύση SAP Business One. Ως εκ τούτου, βοηθά τους πελάτες να υιοθετήσουν την καινοτομία εύκολα, να φέρουν αποτελέσματα γρήγορα, να αναπτυχθούν βιώσιμα και να λειτουργήσουν πιο απλά.

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας