Τo Enterprise Mobility ενισχύει την παραγωγικότητα

Πολλές επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει λύσεις mobility και συνεχίζουν να το κάνουν με αυξανόμενο ρυθμό.

Το Enterprise Mobility αποτελεί βασικό εργαλείο ενίσχυσης της παραγωγικότητας, καθώς και αύξησης των εσόδων με ταυτόχρονη μείωση δαπανών. Πολλές επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει λύσεις mobility και συνεχίζουν να το κάνουν με αυξανόμενο ρυθμό. Εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά, ένα σύστημα Enterprise Mobility όπως αυτό της SoftOne θα έχει απτά και απολύτως μετρήσιμα αποτελέσματα με τους εξής τρόπους:

Αυξημένα έσοδα
Έχει παρατηρηθεί πως μέσω των mobile εφαρμογών, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και κατ’ επέκταση τα έσοδά τους. Το Enterprise Mobility βοηθάει πρακτικά τους εργαζόμενους να δουλέψουν με προσχεδιασμένο τρόπο σε κάθε τμήμα, προσφέροντας ευελιξία χωρίς περιορισμούς χρόνου και χώρου. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση μπορεί να αναπτύξει άμεση αλληλεπίδραση τόσο με υφιστάμενους όσο και μελλοντικούς πελάτες, βελτιώνοντας συνολικά την εμπειρία τους και προωθώντας το customer loyalty.

Αποτελεσματικότητα και μείωση δαπανών
Η ευρεία χρήση mobile συσκευών, σημαίνει πως δεν απαιτείται επιπλέον εκπαίδευση ή τεχνογνωσία από μέρους των εργαζόμενων μίας επιχείρησης για το χειρισμό μίας λύσης enterprise mobility με αποτέλεσμα να μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία από tasks εύκολα και αποτελεσματικά.

Το κόστος της επένδυσης σε hardware, συντήρηση και άλλες ψηφιακές υποδομές, θα μειωθεί όταν οι εργαζόμενοι φέρνουν τις συσκευές τους στο χώρο εργασίας. Επιπλέον, η αντικατάσταση των παραδοσιακών -βασισμένων στο χαρτί- workflows με το interface του κινητού, θα μειώσει το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης. Η απρόσκοπτη αλληλεπίδραση μέσω του περιβάλλοντος εργασίας θα εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και προσπάθεια από τις επιχειρήσεις, βελτιώνοντας ταυτόχρονα το εργασιακό περιβάλλον. Θα υπάρξει λιγότερη ανθρώπινη παρέμβαση, μειωμένη σπατάλη χαρτιού, ενώ οι πληροφορίες θα ανανεώνονται τακτικά, σε πραγματικό χρόνο.

Αποτελεσματικότερο workflow
Η ελευθερία χρήσης mobile συσκευών συνεισφέρει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εργαζομένων. Τα enterprise mobile apps ελαχιστοποιούν τις διεργασίες που σχετίζονται με τη χρήση εντύπων, συστηματοποιώντας τες ώστε να συνδράμουν ακόμα αποτελεσματικότερα το workflow. Με τον τρόπο αυτόν αυξάνεται η ακρίβεια των δεδομένων και οι χρήστες θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Το enterprise mobility επιτρέπει στους εργαζομένους να αλληλοεπιδρούν με άλλους συναδέλφους και συνεργάτες σε μακροπρόθεσμη βάση. Ως εργοδότης, το εργατικό δυναμικό σας θα αποκτήσει αυξημένη ευελιξία που θα ενισχύσει τη συνολική παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Τα δεδομένα της επιχείρησης θα είναι διαθέσιμα από οπουδήποτε και οποιονδήποτε, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να επεκτείνουν την επικοινωνία και τη συνεργασία με άλλους συναδέλφους, πελάτες ή/και συνεργάτες και να ανταποκρίνονται άμεσα όποτε προκύψει ανάγκη.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»