Cloud Business Telephony: Πρωτοποριακή λύση τηλεφωνίας για κάθε επιχείρηση

Το Cloud Business Telephony αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση τηλεφωνίας για τις εταιρείες όπου θέλουν τα χαρακτηριστικά ενός τηλεφωνικού κέντρου χωρίς το μεγάλο κόστος προμήθειας και συντήρησής του. Εύκολα και γρήγορα με την προμήθεια IP τηλεφωνικών συσκευών η εταιρεία μπορεί να συνδεθεί και να πραγματοποιήσει εκατοντάδες λειτουργίες, όπως η ανάληψη κλήσης (pick up), αναμονή κλήσης, προαπαντητικό μήνυμα, IVR επιλογές, ορισμό ενός μοναδικού αριθμού για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις, λειτουργία τηλεφωνητή, μουσική στην αναμονή κλήσης και πολλά ακόμη. Όλες οι αρχικές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Epic ενώ για κάθε αλλαγή ο εταιρικός πελάτης μπορεί να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών στο 131 και αυτή να πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα, άμεσα και χωρίς κανένα έξτρα κόστος, εκπληρώνοντας την δέσμευσή μας για πραγματική οικονομία.
 
Παράλληλα, στις μέρες μας όπου η απομακρυσμένη εργασία έχει γίνει απαραίτητη, οι χρήστες μέσω εφαρμογής έχουν την δυνατότητα για χρήση του εταιρικού σταθερού τους τηλεφώνου από οποιοδήποτε τοποθεσία αρκεί να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
 
Το Cloud Business Telephony της Epic προσφέρεται μέσω του υπερσύγχρονου δικτύου της Epic που πάντα παρέχεται σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, καθιστώντας το έτσι κατάλληλο για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους. Είτε η επιχείρηση απασχολεί 2 υπαλλήλους είτε 100, η υπηρεσία διαμορφώνεται έτσι ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και πάντα με ανταγωνιστικές τιμές. Όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να δίνουν την αίσθηση της ύπαρξης ενός οργανωμένου τηλεφωνικού κέντρου ακόμα και εάν διαθέτουν μόλις 2 υπαλλήλους.

Οι επιχειρηματικοί σύμβουλοι πωλήσεών μας μαζί με τους τεχνικούς μας συμβούλους διερευνούν τις ανάγκες της επιχείρησης και προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες σε αυτήν με απώτερο στόχο την καλύτερη λειτουργία και την αύξηση της αποδοτικότητας. Κάθε συνδυασμός είναι δυνατός χωρίς τον περιορισμό συγκεκριμένων πακέτων.
 
Το μόνο που χρειάζεται είναι σύνδεση στο διαδίκτυο και παροχή ethernet σε κάθε σημείο. Η προμήθεια και εγκατάσταση των συσκευών γίνεται από την εξειδικευμένη ομάδα μας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής των συσκευών σε 24 μηνιαίες δόσεις.  

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Cloud Business Telephony της Epic καθώς επίσης και για άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Epic ειδικά για Μικρο-Μεσαίες επιχειρήσεις καλέστε το 131 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.   

 
Ρεγγίνα Κοζεντίνου
B2B & ICT Product Specialist - Epic

Δειτε Επισης

Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία