Infocredit Group: Ανανεώσεις πολυάριθμων πιστοποιήσεων ISO εν καιρώ πανδημίας

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, η Infocredit Group δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πελατών/συνεργατών της. Αντιθέτως, συνεχίζει και επενδύει συστηματικά στη διεθνή διασφάλιση και αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών της και φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα. 

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Αντρέας Χατζημιχαήλ αναφέρει χαρακτηριστικά «Η Infocredit Group αξιοποιεί και εφαρμόζει τα διεθνή πρότυπα ΙSO καθώς πρεσβεύουν και αποτελούν μέρος του DNA και του βασικού πυρήνα της εταιρίας από την μέρα της εγκαθίδρυσής της. Επιδιώκει συνεχώς την απρόσκοπτη βελτιστοποίηση των παραγωγικών της διαδικασιών και την εφαρμογή των διεθνών οδηγιών, προκειμένου να διασφαλίζεται η διαφάνεια και να συνεχίσει να παρέχει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες στην κυπριακή και διεθνή αγορά».

Συγκεκριμένα η Infocredit Group έχει λάβει σχετική ανανέωση των Διεθνών Προτύπων

  • ISO 22301:2012 που αναφέρεται στην «Επιχειρηματική Συνέχεια» (Βusiness Continuity). Ένα πρότυπο με ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεις, όπως αυτές που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης τον τελευταίο χρόνο. Το συγκεκριμένο πρότυπο στηρίζεται στην ικανότητα της επιχείρησης να προλαμβάνει δυσλειτουργίες και να προστατεύεται από γεγονότα που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες.
  • ISO 9001:2015  που αφορά το «Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας» εξασφαλίζοντας την πιστή τήρηση των κριτηρίων της διατήρησης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • ISO 27001:2013 που διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα του «Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών» γεγονός που βελτιστοποιεί τις αρχές της Εμπιστευτικότητας, της Ακεραιότητας και της Διαθεσιμότητας των πληροφοριών, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης της εταιρίας με τους πελάτες/ συνεργάτες της.
  • Sound Industrial Relations 2014’’ που αφορά τις υγιείς εργασιακές σχέσεις της εταιρείας. Το πρότυπο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την κατανόηση αλλά κυρίως για την ορθή εφαρμογή της κυπριακής εργατικής νομοθεσίας και πρακτικής στις επιχειρήσεις και οργανισμούς της Κύπρου.
  • Πιστοποίηση Βιομηχανικής Κάρτας Πληρωμών (PCI DSS) το οποίο επιτρέπει στην υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας να διεκπεραιώνει με ασφάλεια πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών.

Για την Infocredit Group έχει γίνει τρόπος ζωής η λειτουργία των Διεθνή Πρότυπων ISO και άλλων Προτύπων καθώς στελεχώνει και εκπαιδεύει το προσωπικό της βάση αυτών, ενσωματώνοντας τα στις καθημερινές της διαδικασίες όπως επίσης και στις υπηρεσίες που προσφέρει διαχρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Infocredit Group επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.infocreditgroup.com   
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future