Ανεβείτε κατηγορία με το cloud ERP

Χάρη στα νέα χαρακτηριστικά όπως είναι οι cloud πλατφόρμες και η SaaS συμβατότητα, το σύγχρονο ERP θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να προχωρήσει σε νέο επίπεδο. Στη συνέχεια, παραθέτουμε κάποιους τρόπους με τους οποίους το ERP θα ωφελήσει την επιχείρησή σας και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Παραγωγικότητα – οικονομία – ευελιξία
Βασικό πλεονέκτημα ενός συστήματος ERP όπως αυτό της SoftOne είναι πως μπορεί να αυτοματοποιήσει τα πάντα: από τη διανομή των emails ως και τον έλεγχο του inventory. Η λύση ERP μειώνει σημαντικά την ανάγκη για εισαγωγή δεδομένων χειροκίνητα, με αποτέλεσμα να μην απαιτούνται επαναλαμβανόμενες διεργασίες. Αυτή ακριβώς η ευελιξία θα ενισχύσει την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για άλλες λύσεις. Και τέλος, ένα σωστά επιλεγμένο ERP θα μπορέσει να λειτουργήσει σε οποιονδήποτε κλάδο, είτε εξ’ αρχής, είτε με επιπλέον features και customization.

Συνεργασία – ενσωμάτωση
Το ERP εγγυάται απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τμημάτων της επιχείρησης, τα οποία θα πρέπει να συνεργάζονται στενά για να εγγυηθούν την επιτυχία. Εφόσον απαιτηθεί η ταχεία λήψη κάποιας απόφασης, το ERP θα προσφέρει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα από όλα τα τμήματα, επιτρέποντας τη λήψη ορθών αποφάσεων. Σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός πως τα ενημερωμένα δεδομένα μπορούν να διαμοιραστούν και να είναι άμεσα προσβάσιμα σε όλα τα άτομα που θα τα χρειαστούν είτε βρίσκονται στις πωλήσεις, είτε στο marketing, είτε στην αποθήκη και στο λογιστήριο.

Τεχνολογία αιχμής και features
Το Software as a service (SaaS) έχει αρχίσει να γίνεται η προτιμώμενη μέθοδος για τις περισσότερες επιχειρήσεις, δεδομένου μάλιστα πως τους επιτρέπει να επιλέξουν το συνδρομητικό μοντέλο αντί μιας αρχικής υψηλής επένδυσης. Κατά δεύτερον, η επιχείρηση -χάρη στις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία του ERP– μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένα features, όπως είναι οι εξελιγμένες δυνατότητες του CRM ή η εξελιγμένη διαχείριση εγγράφων, απλά προσθέτοντας κάποιο SaaS module στο υπάρχον σύστημα. Τέλος, τα συστήματα ERP προσφέρουν πλέον εκτεταμένες cloud εφαρμογές που θα εξορθολογήσουν τις επιχειρησιακές διεργασίες όπως ο έλεγχος inventory, το CRM κοκ.

Mobility
Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο καθένας εργαζόμενος, το ERP τού επιτρέπει να εργαστεί από το PC, το laptop, το tablet ή το smartphone του. Εφόσον βρίσκεται εν κινήσει ή σε meeting εκτός γραφείου, η λύση αυτή θα τον διευκολύνει να συνεργαστεί απρόσκοπτα με τους άλλους, παραμένοντας συνδεδεμένος.

Customer Relationship Management
Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιχείρησης, B2B ή B2C, το CRΜ είναι ένα βασικό εργαλείο επιτυχίας. Στην περίπτωση αυτή, ισχύει η βασική αρχή που λέει πως η ικανοποίηση των πελατών θα οδηγήσει στο πολυπόθητο loyalty, ενώ ταυτόχρονα θα φέρει και νέους πελάτες.

Το ERP προσφέρει –σε εσάς και στο προσωπικό σας- άμεση πρόσβαση σε όλες τις πτυχές διαχείρισης πελατών, από τα ενημερωμένα αρχεία emails, κλήσεων και άλλων επικοινωνιών ως και το πλήρες ιστορικό αγοράς για όλους τους πελάτες. Αυτή ακριβώς η άμεση πρόσβαση στο σύνολο των πληροφοριών, θα επιτρέψει στο προσωπικό τής επιχείρησης να προσφέρει ταχείες υπηρεσίες στους πελάτες.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023