Ένα σύστημα ERP μπορεί να κάνει μια επιχείρηση πιο ανταγωνιστική

Είναι κατανοητό πως ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων, ιδίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δεν είναι πάντα θετικές στις αλλαγές, ακόμα και σε εκείνες που μοιάζουν επιβεβλημένες από τις συνθήκες.

Για να είμαστε ρεαλιστές, πολλές επιχειρήσεις πρέπει να βρεθούν κυριολεκτικά με την… πλάτη στον τοίχο προτού αποφασίσουν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Όπως φάνηκε και με την πανδημία, η οποιαδήποτε αργοπορία μπορεί να σημαίνει αυτόματα απώλεια πελατών και κερδοφορίας. Ένα ουσιαστικό κίνητρο για να αλλάξουν και να προσαρμοστούν οι εταιρείες είναι εκείνο του ανταγωνισμού.

Μια από τις πλέον σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες που μπορεί να υιοθετήσει μια επιχείρηση είναι ένα σύστημα ERP, όπως αυτό της SoftOne το οποίο αποτελεί σίγουρα ένα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία για κάθε επιχείρηση και τον ιδιοκτήτη της. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, η οποία θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη για μία σειρά από λόγους που αναπτύσσονται στη συνέχεια.

Απρόσκοπτη επικοινωνία
Η γρήγορη και απλουστευμένη επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας για οποιαδήποτε επιχείρηση και το ERP είναι μια πλατφόρμα εργασίας που διευκολύνει την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων.

Προτεραιότητα χρονοβόρων εργασιών
Αναλαμβάνοντας τα «ηνία» σε χρονοβόρες, επαναλαμβανόμενες εργασίες που μπορούν εύκολα να διεξαχθούν αυτόματα από υπολογιστή, το ERP εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο για τους εργαζομένους προκειμένου αυτοί να επικεντρωθούν σε πιο σημαντικές και επικερδείς εργασίες.

Ξεκάθαροι στρατηγικοί στόχοι
Η ξεκάθαρη επίγνωση της πορείας των projects και των μακροπρόθεσμων στόχων της επιχείρησης, θα βοηθήσει τους εργαζομένους να παραμείνουν εντός στρατηγικής και επομένως, να αποδίδουν καλύτερα.

Μετρήσιμη πρόοδος
Σε συνδυασμό με τους ξεκάθαρους στόχους της επιχείρησης, το ERP επίσης προσφέρει υψηλής ποιότητας reporting, βοηθώντας την επιχείρηση να παρακολουθήσει την όποια πρόοδο ως προς τους στόχους που έχει θέσει. Το αποτέλεσμα είναι τα προβλήματα να επιλύονται πολύ πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Τα graphic dashboards προσφέρουν οπτικοποίηση δεδομένων, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση τυχόν ανωμαλιών και ενδείξεων προβλήματος, επιτρέποντας την άμεση και έγκαιρη επίλυσή τους.

Στα μέτρα της επιχείρησής σας
Βασικό πλεονέκτημα του ERP είναι πως μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης, προκειμένου να διασφαλίσει πως ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Είναι άμεσα κατανοητό πόσο σημαντικό είναι αυτό για την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023