Συνεργασία ZEBRA & CL8

Ο Covid-19 ανάγκασε τις επιχειρήσεις, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες, να προσαρμόσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στις επιχειρήσεις τους και να επενδύσουν στο επιχειρηματικό ψηφιακό περιβάλλον τους. 

Μέσα από τις διάφορες διακυμάνσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία, μία νέα τάση παρατηρήθηκε: η θέληση για ένα καλύτερο λογισμικό, το οποίο να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα στην αγορά. Τμήματα πληροφορικής αναζητούν τρόπους διαχείρισης του κόστους και του κινδύνου. Το πρόβλημα για μικρούς ή μεγάλους οργανισμούς είναι ότι πρέπει να επιτύχουν αυτούς τους στόχους και να διατηρήσουν τις υπάρχουσες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στα ίδια επίπεδα επικερδότητας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω αλλά και την ραγδαία ανάγκη για καινοτόμες και ασφαλείς λύσεις πληροφορικής, η ZEBRA και η CL8 ένωσαν τις δυνάμεις τους για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που αφορούν το Red Hat OpenShift Container Platform (OCP). Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας  με νέες κερδοφόρες λύσεις που να καλύπτουν τις νέες ανάγκες.

Το OCP καθιστά δυνατή την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού ρυθμίζοντας την παραγωγικότητα των προγραμματιστών στην ανάπτυξη και διαχείριση δημόσιων, ιδιωτικών, υβριδικών και multi-cloud εφαρμογών. Το OCP προσφέρει στα τμήματα πληροφορικής μια εύχρηστη διεπαφή με τους πόρους και τους στόχους ανάπτυξης τους. Ως μια ολοκληρωμένη container πλατφόρμα βασισμένη στο Kubernetes, το OCP παρέχει στις επιχειρήσεις αυτοματοποιημένες λειτουργίες για αυξημένη ασφάλεια και εύχρηστες cluster λειτουργίες. Το OCP με την microservices αρχιτεκτονική, έχει τη δυνατότητα διάσπασης της εφαρμογής σε ανεξάρτητα μέρη, η οποία προσφέρει στην ομάδα ανάπτυξης μια τεράστια ευελιξία στην επαναχρησιμοποίηση του κώδικα σε διάφορα άλλα έργα.

Η CL8 είναι το μοναδικό ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει πρωτοποριακές Data Center και Cloud υπηρεσίες.

Η ZEBRA είναι ο μόνος πιστοποιημένος Red Hat Premier Business Partner στην Κύπρο ο οποίος παρέχει ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες Red Hat σε διάφορες αγορές.

Για δωρεάν λογαριασμό και δοκιμή της OCP πλατφόρμας, μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο sales@zebrac.com ή στο info@cl8.com

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο +357 22028128 ή να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.zebrac.com/redhat.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One