Μία από τις κυριότερες τάσεις της αγοράς που παρατηρείτε στον τομέα της πληροφορικής σήμερα, είναι η εφαρμογή της πλατφόρμας διαχείρισης των APIs

Το IBM API Connect είναι μια ολοκληρωμένη, και επεκτάσιμη πλατφόρμα API που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν, να εκτελούν με ασφάλεια και να διαχειρίζονται APIs σε cloud ή άλλη υποδομή. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να τροφοδοτούν ψηφιακές εφαρμογές και να ξεκλειδώνουν την επιχειρηματική τους καινοτομία.
 
Επιτρέπει στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χρήστες να επιταχύνουν την διαχείριση των APIs τους και να αποκομίζουν νέα έσοδα μέσω της πώλησης των APIs στους ενδιαφερόμενους πελάτες. Το IBM API Connect είναι βασισμένο σε microservices αρχιτεκτονική, η οποία επιτρέπει στους οργανισμούς να επεκτείνουν πολύ εύκολα την API υποδομή τους όπως μεγαλώνουν οι ανάγκες τους. Η πλατφόρμα αυτή βοηθά επίσης τους οργανισμούς να ανταποκρίνονται και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως είναι το PSD2 (Payment Services Directive 2).

Η συνεργασία της ZEBRA με την IBM καθιστά τη ZEBRA ως κύριο και αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος οδηγεί τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν με επιτυχία μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση του κύκλου ζωής των APIs. Η ZEBRA έχοντας πιστοποιημένο προσωπικό και εξειδικευμένες υπηρεσίες,  μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να ασφαλίσουν και να διαχειριστούν ολόκληρο το API οικοσύστημα τους.  Με αυτό τον τρόπο, η ZEBRA στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης προσπαθειών των διάφορων επιχειρήσεων για δημιουργία εσόδων.

Η λύση IBM API Connect μπορεί να παρέχεται, μεταξύ άλλων, σε μεγάλες ή μικρές Ιδιωτικές εταιρείες, Κυβερνητικούς / Ημικρατικούς οργανισμούς, Χρηματοοικονομικά / Τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και πολλά άλλα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λύση IBM API Connect και τις υπηρεσίες που παρέχει η ZEBRA, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα www.zebrac.com/ibm/apiconnect, να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο sales@zebrac.com ή να καλέστε στο +357 22028128.
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future