H CL8 γίνεται συνεργάτης με την cPanel

H CL8 συνεχίζει να επιτυγχάνει στρατηγικές συνεργασίες. Αυτή την φορά γίνεται συνεργάτης με την πιο αναγνωρισμένη πλατφόρμα αυτοματισμού φιλοξενίας του κλάδου, την cPanel, για την δημιουργία και διαχείριση ιστότοπων.  H cPanel διακρίνεται στην παγκόσμια αγορά γιατί είναι πολύ εύχρηστη ακόμη και σε πελάτες που δεν έχουν ειδικευμένες γνώσεις του αντικειμένου, είναι ιδιαίτερα σταθερή,  ακολουθεί συνεχώς τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και έχει πανίσχυρη ομάδα ανάπτυξης και υποστήριξης.  Αυτό επιτρέπει στην CL8 να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. 

H CL8 παρέχει ασφαλή, επεκτάσιμη και διαθέσιμη φιλοξενία ιστότοπων, υπηρεσίες διαχείρισης και τεχνική υποστήριξη 24/7/365, σε εταιρείες που έχουν ιστότοπους καθοριστικούς για την επιχειρηματική τους επιτυχία και σταθερότητα.

Ο Covid-19 ανάγκασε τις επιχειρήσεις, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως, να προσαρμόσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στις επιχειρήσεις τους και να επενδύσουν στην  ιστοσελίδα τους προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Οι ειδικοί ψηφιακού μάρκετινγκ και σχεδιασμού ιστοσελίδων των εταιρειών μπορούν πλέον να επικεντρωθούν στο μάρκετινγκ και τους πελάτες της επιχείρησής τους, αφήνοντας την υποδομή των  ιστοσελίδων, την ασφάλεια και την cPanel λειτουργία στους ειδικούς.

H CL8 είναι πλέον πιστοποιημένος συνεργάτης της cPanel, και αποκτά πρόσβαση σε τεχνικούς πόρους, εύχρηστες οδηγίες και σε ακόμη καλύτερη υποστήριξη. Υποστήριξη που αναβαθμίζεται αυτόματα στη νέα υπηρεσία τεχνικής βοήθειας Ultra Priority cPanel.

Η CL8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει πρωτοποριακές Data Center και Cloud υπηρεσίες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Μαρία Χαραλάμπους στο mc@cl8.com ή στο τηλέφωνο +357 97873344.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης