Η Webarts επιλέγει την CL8 για την υποδομή φιλοξενίας των πελατών της

Δελτίο Τύπου  21/09/2020 18:00
Η Webarts επιλέγει την CL8 για την υποδομή φιλοξενίας των πελατών της

Η Webarts επιλέγει την CL8 για την υποδομή φιλοξενίας των πελατών της

Δελτίο Τύπου  21/09/2020 18:00
Η εταιρεία Webarts, µια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του Digital Marketing και του Web Design στην Κύπρο ψήφισε την CL8 για την υποδομή της. 

RELATED ARTICLES


 
Η Webarts εξέτασε τους πιο σημαντικούς παίκτες στoν χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια, την υποδομή και τη φήμη τους και αποφάσισαν να επιλέξουν τη CL8 για τη φιλοξενία και την υποστήριξη των ιστότοπων των πελατών τους.
 
H CL8 είναι το μοναδικό Data Center στην Κύπρο που είναι πιστοποιημένο με Tier III από το Uptime Institute των ΗΠΑ τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής.  Αυτή η πολύ σημαντική πιστοποίηση εγγυάται τα πιο ψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας. Επιπρόσθετα, η συνεργασία της CL8 με όλους τους παρόχους υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο και στις τηλεπικοινωνίες διασφαλίζει συνεχείς υπηρεσίες διασυνδεσιμότητας, μεγιστοποιώντας έτσι τον χρόνο συνεχούς παροχής υπηρεσιών στον πελάτη, κάτι το οποίο είναι υψίστης σημασίας για τους πελάτες της Webarts.
 
Σχολιάζοντας, ο Εμπορικός Διευθυντής της CL8 Θεοδόσης Θεοδοσίου ανέφερε: «Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι κατασκευασμένες για κορυφαία ταχύτητα, εξαιρετική ασφάλεια και 24ωρη γρήγορη και εξειδικευμένη υποστήριξη. Αυτό ήταν το ζητούμενο από την εταιρεία Webarts και αυτό πρόσφερε η CL8»
 
Ο Παντελής Βλαδιμήρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts ανέφερε: "Προτεραιότητα μας είναι η σταθερή, ασφαλής και γρήγορη φιλοξενία των ιστοσελίδων των πελατών μας. Η CL8 μας έχει προσφέρει την υποδομή υψηλών προδιαγραφών, αλλά παράλληλα την άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση που χρειαζόμαστε".
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@cl8.com ή στο +357 25022900.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας