Η Infocredit Group παρουσιάζει την ανατρεπτική πλατφόρμα παρακολούθησης μέσων μαζικής ενημέρωσης LexisNexis® Newsdesk

 
Φανταστείτε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή τις τάσεις της αγοράς, τα τελευταία νέα στον τομέα σας αλλά και την απόδοση των ανταγωνιστών σας σε όλο τον κόσμο!
 
Η Infocredit Group παρουσιάζει, την πλατφόρμα LexisNexis® Newsdesk, μια καινοτόμο λύση παρακολούθησης μέσων ενημέρωσης, ιστολογίων (blogs) και κοινωνικών δικτύων, η οποίαφέρνει κοντά σας τις πιο εύστοχες για τον τομέα σας πληροφορίες και ειδήσεις. ,μέσα από  περισσότερες από 80.000 πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο.  
 
Η πλατφόρμα LexisNexis® Newsdesk αποτελεί ισχυρό όπλο για το τμήμα μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας κάθε οργανισμού που επενδύει  στην στρατηγική και επιχειρηματική ανάπτυξή του αφού κάθε αναζήτηση επιστρέφει άρθρα και κείμενα  που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα φίλτρα / αναζητήσεις. Η γλώσσα του λειτουργικού συστήματος είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά και Ρωσικά, ωστόσο η αναζήτηση άρθρου καλύπτει 75 γλώσσες και πάνω από 100 χώρες.
 
Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται μέσω της αρχικής σελίδας η οποία μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, όλη την πληροφόρηση μέσω δελτίων τύπου που μπορούν να δημιουργήσουν απευθείας από την πλατφόρμα, παρουσιάσεων power point καθώς και RSS feeds. Επίσης, ταεργαλεία ανάλυσης και οπτικοποίησης συμβάλλουν στη προβολή της μεγαλύτερης εικόνας μετατρέποντας τα δεδομένα σε διαγράμματα φιλικά προς τον χρήστη τα οποία  μπορούν να ενσωματωθούν σε ιστότοπους ή στα δελτία τύπου οποιουδήποτε οργανισμού.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023