Η στενή σχέση μεταξύ executives και mobile ERP

Ας ξεκινήσουμε με μια υπόθεση εργασίας και ας σκεφτούμε μια συσκευή, εφαρμογή ή υπηρεσία που επιχειρήσαμε πρόσφατα να χρησιμοποιήσουμε και η εμπειρία χρήσης της δεν ήταν η αναμενόμενη. Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι από εκείνους που διαβάζουν το άρθρο αυτό, το έχουν νιώσει σε μία τουλάχιστον περίπτωση.

Η σημαντικότητα των πληροφοριών
Ας πάρουμε τώρα ένα πολυάσχολο στέλεχος επιχείρησης. Ας αναλογιστούμε τις καθημερινές του ασχολίες, τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες, και ακολούθως μια λύση που έχει δημιουργηθεί με αποκλειστικό στόχο να επιτύχει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιγράψαμε προηγουμένως: μια ευφυή ιδέα, με πληθώρα πρακτικών και χρήσιμων features. Οι πληροφορίες αποτελούν σημαντικό τμήμα της καθημερινότητας ενός στελέχους. Και παρ’ όλα αυτά, ένας μεγάλος αριθμός στελεχών, έχουν ακόμη ανάγκη τους υφιστάμενούς τους προκειμένου να συγκεντρώνουν και να αναλύουν δεδομένα για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Στην περίπτωση αυτή, οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με σημαντική καθυστέρηση, παρέχοντας μάλλον μία «στρεβλή» εικόνα των πραγμάτων. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα κοστοβόρο και θα έχει πιθανώς αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρηση.

Αλλάζοντας τους κανόνες
Η αντίληψη πως οι executives δεν έχουν το χρόνο να κατανοήσουν τη λειτουργία του σύνθετου συστήματος ERP της επιχείρησης, έχει τελικά ως επίπτωση το να δυσχεραίνεται η πιθανότητα αποτίμησης των δεδομένων δίχως βοήθεια ή καθυστέρηση. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως οι επιχειρήσεις στην εποχή μας κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς, οπότε η καθυστερημένη λήψη αποφάσεων θα μπορούσε να έχει καταστρεπτικές επιπτώσεις. Είτε το γνωρίζουν τα στελέχη είτε όχι, η άμεση και απευθείας πρόσβαση στα δεδομένα είναι δυνατόν να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Σταδιακά βέβαια, οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται το γεγονός πως τα περισσότερα δεδομένα, από τα οποία και θα αποκομίσουν το απαραίτητο business intelligence, βρίσκονται εντός του ERP.

Άμεση πρόσβαση
Και σε αυτό το σημείο, το «ευφυές» mobile ERP της SoftOne κάνει αισθητή την παρουσία του. Χάρη σε μια τέτοια λύση, οι executives θα έχουν άμεση πρόσβαση στα ERP δεδομένα τους, και συνακόλουθα στην επιχείρηση τους, από παντού, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Οι χρήστες του mobile ERP μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ συσκευών, επιτρέποντας στο στέλεχος να χρησιμοποιήσει μια γκάμα mobile συσκευών με τις οποίες είναι εξοικειωμένο. Επιπρόσθετα, η αυξανόμενη ανάγκη για τακτική, ενδελεχή πρόσβαση στο ERP ενθαρρύνει με τη σειρά της τους software developers να προτείνουν λύσεις που προσφέρουν ολοκληρωμένη πρόσβαση, χωρίς τοπικούς ή χρονικούς περιορισμούς.
Εν ολίγοις, το mobile ERP προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:
  1. Ταχύτερες, καλά πληροφορημένες αποφάσεις, αφού τα δεδομένα είναι πάντοτε προσβάσιμα από οπουδήποτε.
  2. Ευχρηστία και ευκολία, αφού το στέλεχος θα μπορεί να αναζητήσει και να ανακτήσει ενημερωμένες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα να τις διερευνήσει περαιτέρω.
  3. Η χρήση απλών και διαισθητικών charts βοηθάει στην επιλογή του τρόπου παρουσίασης των πληροφοριών.
  4. Ευκολία χρήσης, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023