NEDECO Electronics Ltd: Τηλεδιασκέψεις με τη συμμετοχή μέχρι και 120 ατόμων

Σε μια περίοδο που ενθαρρύνεται η κοινωνική αποστασιοποίηση και ο επιχειρηματικός κόσμος εξετάζει ολοένα και πιο συστηματικά την υιοθέτηση τεχνολογικών λύσεων που επιτρέπουν την απομακρυσμένη συνεργασία, η Alcatel-Lucent Enterprise, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, προχώρησε στην αναβάθμιση της διαδικτυακής πλατφόρμας Rainbow.

Η επαγγελματική πλατφόρμα Rainbow είναι ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την εξ αποστάσεως εξωτερική και εσωτερική εταιρική επικοινωνία με ασφάλεια, παρέχοντας τη δυνατότητα για διενέργεια τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνικών κλήσεων μέσω διαδικτύου, στιγμιαία ανταλλαγή μηνυμάτων (instant messaging), κοινή χρήση της οθόνης (screen sharing) και ανταλλαγή εγγράφων και εικόνων.

Με την αναβάθμισή της, ενώ μέχρι σήμερα υποστήριζε τηλεδιασκέψεις με τη συμμετοχή μέχρι 50 ατόμων, πλέον επιτρέπει τη συμμετοχή 120 ατόμων σε μία τηλεδιάσκεψη, ενώ τα ενεργά παράθυρα που μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη έχουν αυξηθεί από πέντε σε 12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα διασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία και αλληλεπίδραση των μελών του προσωπικού μίας επιχείρησης και ενισχύει τις επαγγελματικές διασυνδέσεις τους, προστατεύοντας παράλληλα τόσο τα δικά τους δεδομένα, όσο και των συνεργατών τους. Συγκεκριμένα, είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ISO-27001 για τη διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τον ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων, GDPR.

H NEDECO Electronics Ltd, ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, παρέχει άδειες για τη χρήση της πλατφόρμας Rainbow, καθώς και τεχνική υποστήριξη.

«Οι πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, έχουν επηρεάσει την ανθρώπινη δραστηριότητα στο σύνολό της, ειδικότερα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε. Οι επιχειρήσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν την ευημερία του προσωπικού, αλλά και των συνεργατών τους, υποχρεώθηκαν να υιοθετήσουν τεχνολογικές λύσεις που επιτρέπουν την εξ αποστάσεως συνεργασία, προκειμένου να διατηρήσουν τις επαγγελματικές επαφές τους εν μέσω της πανδημίας. Η πλατφόρμα Rainbow είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες επαγγελματικής συνεργασίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η οποία μάλιστα μπορεί να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων», σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, τονίζοντας ότι η πλατφόρμα αναδείχθηκε ανάμεσα στις πέντε πρώτες πλατφόρμες τηλεδιασκέψεων στη Γερμανία, σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού περιοδικού Focus Money.
 
Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων και αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο. Ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς, την Epic, τη Cyta και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023