Mobile ERP, για επιχειρήσεις… σε κίνηση

Μια λύση mobile ERP επιτρέπει στους εργαζομένους μιας επιχείρησης on-demand πρόσβαση σε μια ποικιλία από πληροφορίες διαφορετικών τμημάτων. Αυτή η λειτουργία φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη όχι μόνο τις ημέρες του lockdown αλλά και σήμερα που η λειτουργία των περισσότερων επιχειρήσεων δεν έχει ομαλοποιηθεί πλήρως για πολλούς λόγους. Με τη χρήση αυτού του συστήματος όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να βλέπουν τη «μεγαλύτερη εικόνα» και να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες ώστε οι αποφάσεις να λαμβάνονται στη βάση αξιόπιστων δεδομένων.. Οπότε η λύση είναι απλή: ένα mobile ERP όπως αυτό της SoftOne, για τους λόγους που θα αναλύσουμε στη συνέχεια.

ERP εν κινήσει
Το ERP έγινε mobile και αυτό σημαίνει πως οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα, στη λειτουργικότητα και τα οφέλη του desktop ERP, ακόμα και όταν δεν βρίσκονται στο γραφείο. Εφόσον λοιπόν η λύση ERP σας δεν μπορεί να επεκταθεί παράλληλα με την επιχείρησή σας, ενσωματώνοντας την ευελιξία και τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτείτε μια αλλαγή. Στα πλεονεκτήματα του mobile ERP περιλαμβάνονται τα εξής:
  • Μέγιστη αποδοτικότητα. Σκεφτείτε πως οι χαρούμενοι εργαζόμενοι είναι και πιο αποδοτικοί. Με τη βοήθεια του mobile ERP, δεν θα χάνουν το χρόνο τους περιμένοντας στα μέσα μεταφοράς ή στα αεροδρόμια. Θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χρόνο τους πιο παραγωγικά, με αποτέλεσμα τη μείωση του άγχους και τη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας τους.
  • Βελτιωμένη ποιότητα υπηρεσιών. Το mobile ERP προσφέρει στους εργαζομένους, εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι εργαζόμενοί σας θα έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, εφόσον θα μπορούν να προσφέρουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στους πελάτες, επιτόπου.
  • Συλλογή δεδομένων. Με το mobile ERP οι εργαζόμενοί σας θα μπορούν να εισαγάγουν επιτόπου τα σχετικά δεδομένα καθώς τα συλλέγουν, με ακρίβεια και έγκαιρα. Αυτό συνεπάγεται ακόμα λιγότερες καθυστερημένες εισαγωγές στο σύστημα, αλλά και πολύ λιγότερα λάθη.
Αυξημένη κερδοφορία
Η κερδοφορία της επιχείρησης είναι τελικά ο υπέρτατος κριτής για τη χρησιμότητα ή όχι ενός εργαλείου. Τα γεγονότα είναι απλά: Το ERP δεν είναι φτηνό, αλλά τα πλεονεκτήματα που παρέχει και η εξοικονόμηση δαπανών σίγουρα εξισορροπούν το αρχικό κόστος επένδυσης και την εκπαίδευση που απαιτείται. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματα στον τομέα αυτό:
  • Διαμοιρασμός δεδομένων. Ο διαμοιρασμός πληροφοριών μεταξύ των τμημάτων και όλου του mobile εργατικού δυναμικού, ενισχύει τη συνεργασία στην επιχείρηση. Τα εγγενή controls σε ένα σύστημα ERP σας επιτρέπουν να ελέγξετε ποιος βλέπει ποιες πληροφορίες, με αποτέλεσμα τη βελτίωση των δεδομένων σας.
  • Μείωση δαπανών. Ένα σύστημα mobile ERP θα μειώσει τις δαπάνες ΙΤ και training, ενώ θα μειώσει και το χρόνο και την προσπάθεια του εργατικού δυναμικού στις καθημερινές εργασίες, βοηθώντας το να επικεντρωθεί στις παραγωγικές δραστηριότητες.
  • Συμμόρφωση στους κανονισμούς. Το ERP θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να είναι μόνιμα εναρμονισμένη με τους κανονισμούς που αλλάζουν συνεχώς.
  • Ευχρηστία και απλότητα. Η ενοποίηση και η προστασία των πληροφοριών σας, η αυτοματοποίηση των διεργασιών και του reporting, καθώς και ο συσχετισμός των δεδομένων για αναγνώριση τάσεων, καθιστά το ERP αναντικατάστατο.
  • Εξορθολογισμός της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ERP θα εξορθολογήσει τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, μειώνοντας τους χρόνους, βελτιώνοντας τις έγκαιρες παραλαβές κοκ.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One