Pylones Hellas και HPE παρουσίασαν την νέα cloud εμπειρία του Greenlake

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το virtual round table με τίτλο: «HPE Greenlake: Η νέα cloud εμπειρία», το οποίο διοργανώθηκε από την Pylones Hellas  σε συνεργασία με την Hewlett Packard Enterprise.
 
Τη virtual εκδήλωση, Greenlake Digital Round Table όπου και παρουσιάστηκε το νέο επιχειρηματικό μοντέλο που αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο σκέψης ως προς τις ΙΤ υποδομές μίας εταιρείας, παρακολούθησαν ΙΤ managers, IT administrators, CFO’s και στελέχη από επιχειρήσεις και οργανισμούς που στόχο έχουν να υιοθετήσουν τις καινοτόμες δυνατότητες του cloud HPE Greenlake. Δυνατότητες οι οποίες καλύπτουν υπηρεσίες όπως το container management, λειτουργίες machine learning, VMs, storage, data protection και networking. Οι υπηρεσίες αυτές βοηθούν τις εταιρείες να μεταμορφώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Η νέα εποχή για τις υπηρεσίες cloud έχει φτάσει, ορίζοντας νέα επίπεδα ταχύτητας και ευελιξίας χάρη στην αποτελεσματικότητα του IT-as-a-service.

Τα πεπειραμένα στελέχη της Pylones Hellas, καθώς και της HPE, μέσω της κας. Κατερίνας  Νάσσου, Pointnext Business Manager, παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο μία επιχείρηση είναι σε θέση να καινοτομήσει και να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της, εμπιστευόμενη τις υπηρεσίες του Cloud HPE Greenlake.  Οι υπηρεσίες HPE GreenLake cloud, παρέχουν επίσης στις επιχειρήσεις ένα εξαιρετικά συμφέρον οικονομικό μοντέλο, εξοικονομώντας από τις χρεώσεις που συνεπάγεται η επιστροφή των δεδομένων από δημόσια cloud στον on premise κόσμο. Το ευέλικτο μοντέλο HPE GreenLake as-a-service και τα εργαλεία ανάλυσης κόστους επιτρέπουν σε όσους αξιοποιούν αυτή τη λύση να ελέγχουν τις δαπάνες τους, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν το Cash Flow τους και να απελευθερώνουν κεφάλαια για επενδύσεις που δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Σχετικά με την Pylones Hellas
 Η Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT systems integrator όσο και ενός IT security integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια, Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylones Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, ξενοδοχειακές αλυσίδες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους στο internet ενώ εξελίσσει διαρκώς, ακολουθώντας το παραπάνω τρίπτυχο, τις υποδομές των πελατών της, για τη παροχή με την σειρά τους, υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών στους καταναλωτές. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud.

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future