Infocredit Group API One for all

Με μόνο ένα «κλικ» οι εταιρείες στην Κύπρο έχουν πλέον στη διάθεσή τους κρίσιμες εταιρικές πληροφορίες από διαφορετικές πηγές!
 
Αξιοποιώντας την τεχνολογία API σε συνεργασία με την θυγατρική της FCCΒ και την LexısNexıs, τον μεγαλύτερο οργανισμό παροχής πληροφόρησης διεθνώς, η  Infocredit Group ρίχνει φως στην εμπορική πληροφόρηση. 
Η σύνδεση με το API Οne for all  επιτρέπει στον χρήστη να λάβει άμεσα εμπορική πληροφόρηση που προέρχεται από δημόσιες, αξιόπιστες και επίσημες – κρατικές  πηγές παγκοσμίως, συνδυάζοντας στοιχεία που αφορούν τόσο στη συναλλακτική συμπεριφορά πελατών και συνεργατών όσο και στη κανονιστική συμμόρφωση τους σε σχέση με το ξέπλυμα χρήματος και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.
Τα στοιχεία που αντλούνται είναι άμεσα επικαιροποιημένα για πελάτες ή  συνεργάτες σε όποιο κλάδο ή  χώρα και εάν δραστηριοποιούνται και περιλαμβάνουν:
  • Στοιχεία Εγγραφής Εταιρειών
  • Στοιχεία Διευθυντών και Μετόχων με πιθανές συνδέσεις τους
  • Συνδέσεις Εταιρειών με άλλες Εταιρείες
  • Οικονομικά στοιχεία Εταιρειών
  • Έλεγχος για πιθανή καταχώρηση στο ΚΑΠ (Κεντρικό Αρχείο Πληροφοριών) της Κεντρικής Τράπεζας (Παρέχεται από την θυγατρική εταιρεία μας FCCB)
  • Έλεγχος στις βάσεις της LexisNexis για θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης σε σχέση με το ξέπλυμα χρήματος, τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και τα Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα 
 
Παρουσίαση της υπηρεσίας θα γίνει επίσης στο διαδικτυακό Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Eπιχειρήσεων. Η Infocredit Group προσανατολισμένη στη υγιή εμπορική δραστηριότητα παρέχει λύσεις που οδηγούν στη εμπορική διαφάνεια με στόχο τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου και επιχειρηματικού ρίσκου. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή δημιουργία demo account στο API, επικοινωνήστε με την Infocredit Group στο info@infocreditgroup.com ή στο 22398239.
 
Infocredit Group:
Η Infocredit Group είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής καινοτόμων λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, κινδύνων κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Επικεντρωμένη στην παγκόσμια τάση για διαφάνεια, η Infocredit Group στοχεύει στην ενδυνάμωση και ταυτόχρονη ενίσχυση των επιχειρήσεων για κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών, η Infocredit Group έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής εμπορικών πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνων διεθνώς.  www.infocreditgroup.com
 

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης