Ανανέωση Πιστοποίησης της Cyta ως Παροχέας Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας

InBusinessNews  29/06/2020 17:30
Ανανέωση Πιστοποίησης της Cyta ως Παροχέας Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας

Ανανέωση Πιστοποίησης της Cyta ως Παροχέας Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας

InBusinessNews  29/06/2020 17:30

Η Cyta, πέτυχε την ανανέωση της πιστοποίησής της ως Παροχέας Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας, σύμφωνα με τις πολύ απαιτητικές πρόνοιες του νέου Εκτελεστικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) 2017/373. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει ότι η Cyta παραμένει ο μοναδικός Οργανισμός στην Κύπρο, ο οποίος είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες Επικοινωνιών, Πλοήγησης και Επιτήρηση (Communication, Navigation, Surveillance).

RELATED ARTICLES

 

Η Εθνική Εποπτική Αρχή επιβεβαίωσε, στις 27/5/2020, την πλήρη συμμόρφωση του Οργανισμού με τις πρόνοιες του νέου κανονισμού και ανανέωσε την πιστοποίηση για απεριόριστο χρονικό διάστημα, γεγονός που υπογραμμίζει τη συνεπή δέσμευση της Cyta στην τεχνολογική και επιχειρησιακή αριστεία, ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας.  

Οι υπηρεσίες Επικοινωνιών, Πλοήγησης και Επιτήρησης παρέχονται, στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας, από τη Διεύθυνση Υπηρεσιών Αεροναυτιλίας της Cyta προς το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και στοχεύουν στην εύρυθμη, ασφαλή, αποδοτική και αποτελεσματική διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας μέσα στην Περιοχή Ελέγχου Πτήσεων (FIR) Λευκωσίας. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες βασίζονται στα διεθνή πρότυπα και συστάσεις του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), ενώ, ταυτόχρονα, είναι εναρμονισμένες με τα προγράμματα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας Eurocontrol.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας